Strandbygaard

Skabeloner


Har du brug for en skabelon til opsætning:
Vi prøver at have relevante vejledninger og skabeloner herunder. Mangler du en skabelon - så kontakt os, og vi vil sende relevant info til dig.

Skabeloner kan bruges til at placere i dit layoutprogram som guide.
Men husk at det ofte ikke må ikke være med i den trykfil du uploader.

Du kan også downloade PDF guiden "Den perfekte pdf", hvor vi illustrerer hvordan en optimal PDF kan være.

 
 
x
 
 

Prisberegner

Pris ekskl. moms : DKK 0,00

Ordre/miljøgebyr:
Alle ordrer tilføjes et ordre/miljøgebyr på 50 kr. + moms.
Beløbet tilføjes ordren i indkøbskurven, og er et fast beløb uanset antal varer der bestilles i samme ordre.

Produktionsmetode: 
Vi producerer dit produkt mest rentabelt, men ønsker du en specifik produktionsmetode som f.eks. digitaltryk, offset tryk eller storformat, så bed om et tilbud, hvor du specificerer dine ønsker til produktionsudstyr. Vi stræber efter den billigste pris for dit produkt og derfor har vi valgt den mest optimale produktionsmetode i vores shop.

En træplade med print giver dig øget synlighed og et solidt blikfang


• Kan konturskæres med stor præcision

• Print på store træplader

• Kan printes på træplader med tykkelse op til 20 mm


Ønsker du at skille dig ud og få lidt natur ind i enten kontoret, butik eller et andet sted i virksomheden?

Så er så er det oplagt at bestille en træplade med print hos Strandbygaard.

Et stykke træ hvor der er printet på, vil altid være et unikt produkt, da man kan se træets naturlige nuancer og struktur igennem printet. Især træets naturlige knaster giver et meget anderledes spil end du oplever med andre typer plader, der er helt ensartede.

Dette er med til at give et visuelt flot design, som f.eks. er meget populært til at vise miljøvenlige og bæredygtige produkter.

Se også muligheder for print på andre typer plader her

Træplader med print og konturskæring – figurskåret træplade

Træplader med print og konturskæring er en stigende trend inden for indretning og dekorering.

Disse plader kan bruges til mange forskellige formål, herunder vægbeklædning, skilte og reklamemateriale.

Den konturskårede teknik giver mulighed for at skabe præcise og detaljerede figurer, der kan bruges til at tilføje en unik og personlig touch til dit rum

Med figurskæring/konturskæring opnås en fantastisk flot effekt der f.eks. kan bruges til udskårne bogstaver. Mange vælger endda at undvære printet og bare får præcisionsskåret deres figur, så den står i et råt trælook.

Vi kan skære i træplader op til 2 cm, så der kan komme rigtig meget dybde og naturlig skyggeeffekt i dit design.

Har du selv en helt speciel træplade du ønsker konturskåret og/eller printet på, så er det meget sandsynligt vi kan hjælpe dig med det – det kræver naturligvis at den bliver leveret til os i Skjern.

Kontakt os gerne, så vi kan vurdere om din træplade er velegnet til opgaven.


Få mere af vide om print og tryk på træ

Vil du vide mere om de forskellige muligheder der er med print på træ og andre typer plader, så er du altid velkommen til at hive fat i os og få hjælp og rådgivning. Vi elsker at hjælpe med at få bragt dine idéer og design til live og se den glæde det giver når dine ordre bliver afleveret og brugt til det formål du havde i tankerne.

Vores dygtige medarbejdere i storformatafdelingen har rigtig mange års erfaring med at printe på træplader og ikke mindst få dem skåret i alverdens figurer på den store computerstyrede præcisionsskæremaskine.

Vores træplader med print er af allerhøjeste kvalitet, men da det er et naturligt materiale, er det påvirkeligt over for luftfugtighed og især store pladestørrelser kan slå sig en smule over tid, afhængigt af det rum, de skal bruges i.

Vi anbefaler derfor at overveje placeringen af din træplade med print nøje, for at sikre at den bevarer sit smukke udseende i lang tid.