Strandbygaard er et kvalitetstrykkeri med rødder i den Vestjysk hede. Her på billedet er en del af kvalitetskontrollen

Om Strandbygaard

Udtryk for kvalitet

Strandbygaard er en landsdækkende trykleverandør med rødder i den vestjyske hede.

Strandbygaard har et stærkt sammenhold, som styrker os i at levere fleksible og miljøvenlige trykløsninger til erhvervsmarkedet.

Siden 1898 har Strandbygaard rådgivet og fremstillet tryksager af bedste kvalitet. Vi værdsætter varige relationer. Derfor agerer vi hurtigt. Vi lytter og respekterer. Ser muligheder og skræddersyr løsninger.

Strandbygaard har en historie der strækker sig helt tilbage til 1898 - her ses en ældre trykkerimaskine af mærket Heidelberg.

Strandbygaard

Historie

Kvalitetstryk gennem fire generationer.

Strandbygaard A/S blev grundlagt i 1898 af Jens Strandbygaard. Dengang var det en lille papir- og galanteriforretning i Østergade 3 i Skjern. 

Den 24. marts 1898 fik Jens Strandbygaard bevilling til at drive bogtrykkeri og flyttede i 1899 til større lokaler i Bredgade 106.

Efter 4 år byggede man nyt trykkeri og privatbolig i Skolegade 4, og i de forløbne år blev der udvidet flere gange.

I 1955 overtog Erik Strandbygaard ledelsen, og grundlæggeren Jens Strandbygaard fortsatte i firmaet indtil sin død 1961.

Erik Strandbygaard drev trykkeriet frem til 1969, hvor han pludselig døde. Tredje generation tog over. I en alder af kun 27 år overtog Niels Erik Strandbygaard trykkeriet.

I 1989 valgte man at inddrage privat beboelse til trykkeri. Dette fungerede fint i 5-6 år, men da pladsen igen blev for trang, besluttede man i 1996 at bygge nyt 1.200 kvadratmeter stort trykkeri på Trykkerivej 2 i Skjern.

I 2000 besluttede Niels Erik Strandbygaard at overdrage virksomheden og den daglige ledelse til sønnen Ole Strandbygaard (fjerde generation). Niels Erik Strandbygaard fortsatte i virksomheden indtil sin død i 2009.

I 2017 blev produktionsarealet i Skjern udbygget med 1.100 kvadratmeter.

I 2018 blev virksomheden udvidet med produktionskapacitet inden for POS materiale ved en overtagelse af BESTSELLER koncernens BS-Printhouse. Produktionsudstyr og medarbejdere blev flyttet til Strandbygaards domicil i Skjern.

Virksomheden drives i dag af Ole Strandbygaard og Claus Scotwin, der er Oles svoger.

Scroll til toppen