Strandbygaard er et kvalitetstrykkeri med rødder i den Vestjysk hede. Her på billedet er en del af kvalitetskontrollen

Om Strandbygaard

Udtryk for kvalitet

Strandbygaard er en landsdækkende trykleverandør med rødder i den vestjyske hede.

Strandbygaard har et stærkt sammenhold, som styrker os i at levere fleksible og miljøvenlige trykløsninger til erhvervsmarkedet.

Siden 1898 har Strandbygaard rådgivet og fremstillet tryksager af bedste kvalitet. Vi værdsætter varige relationer. Derfor agerer vi hurtigt. Vi lytter og respekterer. Ser muligheder og skræddersyr løsninger.

Strandbygaard Trykkeri medarbejder laver kvalitetstjek i trykkeri og prepress

Strandbygaard

Om os

Leverandør i topkvalitet

Strandbygaard forsyner en lang række kunder med forretningskritiske produkter, hvor leveringssikkerhed og punktlighed er helt afgørende forudsætninger for samhandlen.

Derfor har Strandbygaard over flere år målrettet arbejdet på at etablere et produktions-set up under eget tag med fokus på størst mulig driftssikkerhed, fleksibilitet og kapacitet.

Strandbygaard er ISO 9001 / 14001 certificeret, FSC®
certificeret, Svane certificeret, Cradle to Cradle® bronze certificeret, godkendt leverandør til Forsvarets Efterretningstjeneste og underlagt Grakom CSR Kodeks.

Virksomheden er derfor bemandet dag og nat alle ugens dage. De tekniske medarbejdere og mellemledere har alle en grafisk uddannelsesbaggrund, der gør dem i stand til at varetage flere funktioner, så evt. sygdom eller ekstraordinære situationer ikke medfører, at produktionen må stoppe.

Trykfiler har en vis evne til ikke at komme til tiden, det er en af de måder, vi arbejder på i den grafiske branche. Derfor kan vi også med stolthed skrive, at i de 123 år vi har eksisteret, har vi altid leveret til den tid, der er aftalt, i god dialog med vores kunder.

Alt kritisk udstyr og processer er etableret ud fra princippet om redundans, så der altid er udstyr, der kan erstatte/tage over for hinanden i tilfælde af udfald.

Udover at alt produktionsudstyr er underlagt systematiske, interne vedligeholdelsesprocedurer, har vi serviceaftaler med tilkaldemontører til alt maskineri for at sikre, at ethvert pludselig opstået teknisk problem bliver afhjulpet og løst hurtigt og effektivt.

Herudover er Strandbygaard 50% medejer af Grafisk Forum Horsens, som hjælper os med mindre print opgaver, de har kun digital produktion til Pos & Print. Deres trykte produktion produceres hos Strandbygaard.

Strandbygaard indgår desuden som et ledende medlem og medejer af Prinfo. Prinfo er en landsdækkende kæde af grafiske virksomheder med mere end 350
medarbejdere og en samlet omsætning på over 600 mio. DKK.

Strandbygaard har en historie der strækker sig helt tilbage til 1898 - her ses en ældre trykkerimaskine af mærket Heidelberg.

Strandbygaard

Historie

Kvalitetstryk gennem fire generationer.

Strandbygaard A/S blev grundlagt i 1898 af Jens Strandbygaard. Dengang var det en lille papir- og galanteriforretning i Østergade 3 i Skjern. 

Den 24. marts 1898 fik Jens Strandbygaard bevilling til at drive bogtrykkeri og flyttede i 1899 til større lokaler i Bredgade 106.

Efter 4 år byggede man nyt trykkeri og privatbolig i Skolegade 4, og i de forløbne år blev der udvidet flere gange.

I 1955 overtog Erik Strandbygaard ledelsen, og grundlæggeren Jens Strandbygaard fortsatte i firmaet indtil sin død 1961.

Erik Strandbygaard drev trykkeriet frem til 1969, hvor han pludselig døde. Tredje generation tog over. I en alder af kun 27 år overtog Niels Erik Strandbygaard trykkeriet.

I 1989 valgte man at inddrage privat beboelse til trykkeri. Dette fungerede fint i 5-6 år, men da pladsen igen blev for trang, besluttede man i 1996 at bygge nyt 1.200 kvadratmeter stort trykkeri på Trykkerivej 2 i Skjern.

I 2000 besluttede Niels Erik Strandbygaard at overdrage virksomheden og den daglige ledelse til sønnen Ole Strandbygaard (fjerde generation). Niels Erik Strandbygaard fortsatte i virksomheden indtil sin død i 2009.

I 2017 blev produktionsarealet i Skjern udbygget med 1.100 kvadratmeter.

I 2018 blev virksomheden udvidet med produktionskapacitet inden for skilte og storformat ved en overtagelse af BESTSELLER koncernens BS-Printhouse. Produktionsudstyr og medarbejdere blev flyttet til Strandbygaards domicil i Skjern.

Virksomheden drives i dag af Ole Strandbygaard og Claus Scotwin, der er Oles svoger.

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få

25% RABAT

På dine næste standardvisitkort fra vores webshop.

(Husk at tjekke spamfilter for bekræftelsesmail)