Strandbygaard Trykkeri - Miljøbevidst trykkeri, Point of Sale tryksager og materialer

Point of Sale (POS)

Dit budskab i storformat

Om det er små klistermærker, eller store byggepladsskilte på 2 x 3 meter, kan vi hjælpe dig med POS-materiale.

Med vores mangeårige kompetencer producerer vi alt inden for Point of Sale (POS), storformat og udstillingssystemer.

I POS afdelingen printer vi på alle slags plader og folie og kan færdiggøre materialerne, hvad enten det skal skæres eller fræses til figur.

Vores maskinpark består af de nyeste maskiner, så vi kan tilbyde dig den bedste kvalitet og teknologi.

Vores vision er at være i front rent teknologisk, og vores tekniske knowhow matcher ambitionen. Derfor er du i dialog med mennesker, der både er vidende, kreative og fagligt nysgerrige.

Vi kommer gerne med bud på, hvordan vi bedst løser din opgave med POS-materiale, uanset art og omfang. Hos os får du kompetent rådgivning hele vejen gennem processen. Vi har ekspertisen til at være din samarbejdspartner

Point of Sale (POS)

Se vores præsentation af POS materiale

Du skal acceptere marketing-cookies, for at se dette indhold.
Strandbygaard trykkeri i Skjern viser her hvordan der laves miljøvenlige Point of sale, messematerialer og storformatprint

Point of Sale (POS)

Folieprint

I folieafdelingen kan vi printe folier i op til 160 cm i bredden. Alt efter dit behov kan vi rådgive dig til det rette folievalg, type af klæb og rette kvalitet.

Mulighederne er mange, og vi løser alt fra kampagnefolie, vinduesdekorationer, gulvfolie, 5 års folie, magnetfolie og til flytbare folier.

Har du brug for laminat kan vi tilbyde f.eks. mat, blank, whiteboard og antigrafitti. Færdiggørelse af folierne består af renskæring, konturskæring eller applikering.

Kontakt os via kontaktformularen for at høre mere om mulighederne for folieprint.

Kontakt os her >

Strandbygaard trykkeri viser her folie i flere farver der bruges til tryk og print af storformat, Point of Sale og messematerialer

Point of Sale (POS)

Skærefolie

Vi kan plotte folier i alle farver. Med folie til f.eks. vinduer, er det nemt at få en flot vinduesfacade eller pifte et lokale op med f.eks. wallstickers.

Vi kan løse alt fra simple opgaver med tekster til større opgaver med logoer. Skærefolierne leveres oppillet og applikeret klar til opsætning.

Kontakt os via kontaktformularen for at høre mere om mulighederne inden for skærefolie.

Kontakt os her >

POS materialer hos Strandbygaard Trykkeri i Skjern viser her hvordan der kan printes på plader af alle slags, der bruges til Point of Sale, storformat, messematerialer og lignende.

Point of Sale (POS)

Pladeprint

Med vores SwissQprint Nyala 3 flatbed printer kan vi løse print på alle slags plader. Vi printer CMYK, hvid, lak og primer. Med primer kan vi printe på porøse overflader såsom akryl og stål, så printet hærdes kraftigere til materialet.

Vi løser dagligt printopgaver på materialer såsom opskummet PVC, kapa, alusandwich, stadur, falconboard, skiltekarton, træfinér og vinyl.

Med vores kraftige Esko Kongsberg fræser kan vi færdiggøre pladerne renskåret eller fræst til figur. Som efterbehandling kan vi f.eks. montere bagstøtter, skære huller til ophæng, konturskære fødder til skilte og pålime hyldesvirpere.

Kontakt os via kontaktformularen for at høre mere om mulighederne tryk på plader.

Kontakt os her >

 
 
Strandbygaard Trykkeri - Miljøbevidst trykkeri, Point of Sale tryksager og materialer

Point of Sale (POS)

Bannere

Vi kan hjælpe dig med bannere til både udendørs- og indendørs brug. Stofbannere printet i ét stykke i op til 310 cm i bredden kan bruges både som scenebannere, messebannere, loft- og facadebannere.

Til udendørs brug kan vi printe presenning og netbanner (mesh) i op til 500 cm i bredden. Presenning og netbanner er populært til facade, hegnsbannere og til korte kampagner. Færdiggørelse af bannere er med løbegang, sejlringe, rundjern, krokodillenæb, velcro, vulst, alurør, isyet snor og blybånd.

Kontakt os via kontaktformularen for at høre mere om mulighederne tryk på bannere. 

Kontakt os her >

 
Strandbygaard Trykkeri viser plakat der er tryk i point of sale / POS afdelingen for storformatprint

Point of Sale (POS)

Posters/plakater

Vi kan printe flotte posters/plakater i 170 g og 200 g silk til indendørs brug og rivefaste posters/plakater i PP 200 my til udendørs brug.
 
PP plakater bruges populært i A-skilte og steder, hvor plakaten skal kunne tåle at få fugt.
Husk, at på vores webshop kan du bestille plakater i de fleste størrelser direkte online og få din ordre igennem hurtigst muligt, lige så snart du har din trykklare fil.
strandbygaard trykkeri viser udskæringer der kan f.eks. kan bruges i point of Sale til messer, udstillingssystemer.

Point of Sale (POS)

Udstillingssystemer

Vi har et bredt sortiment af point-of-sale-løsninger til messebrug og kan hjælpe med at udvælge den helt rigtige løsning.

Vi kan tilbyde alt fra roll-ups, diske, brochureholdere til større messevægge.

På vores webshop kan du bestille de fleste produkter til messer og udstilling direkte online på alle tider af døgnet, men hvis du har spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakt os.

Strandbygaar trykkeri viser her hvordan storformat klistermærker kan bruges til Point of Sale både indendørs og udendørs

Point of Sale (POS)

Outdoor

Udnyt mulighederne udenfor til at skabe reklame til dit brand.
 
Beachflag er f.eks. en nem og billig måde at skabe opmærksomhed på, til events, motionsløb eller foran en butik.
 
Ydermere kan vi tilbyde reklameflag, serigrafiflag, pop-up bannere og skydancers i sortimentet

Kontakt os via kontaktformularen for at høre mere om mulighederne for udendørs blikfang. 

Kontakt os her >

Scroll til toppen