Denne hjemmeside www.strandbygaard.dk udbydes og ejes af Strandbygaard A/S,  Trykkerivej 2, 6900 Skjern CVR-nr. 37 39 40 17.
PRIVATLIVSPOLITIK
Som en naturlig
del af at levere hjemmesiden vil Strandbygaard som dataansvarlig indhente og
behandle visse personoplysninger om dig som bruger. Strandbygaard vil
via hjemmesiden indsamle og behandle følgende personoplysninger:
• e-mailadresse
• brugernavn og adgangskode
• navn
• arbejdsplads
• information indeholdt i jobansøgninger og andre dokumenter, der uploades på  hjemmesiden som en del af jobansøgningsprocessen
Personoplysningerne behandles med henblik på at fremsende nyhedsbreve eller anden relevant information (når brugeren specifikt anmoder om dette), jobansøgninger og registrering i CV-database. For information om cookies henvises til nedenstående afsnit.

Strandbygaards behandling af personoplysninger lever op til de enhver tid gældende krav, herunder sikkerhedskrav, der følger af persondataloven samt tilhørende bekendtgørelser og vejledninger. Strandbygaard vil ikke behandle brugerens persondata medmindre, der er et legitimt behov herfor. Strandbygaard gennemgår jævnligt sit persondatakartotek og sletter oplysninger, der ikke længere er relevante at behandle samt oplysninger, som en bruger ønsker slettet. Personoplysningerne videregives ikke til tredjepart.

Brugeren kan på begæring få oplyst, hvilke oplysninger om brugeren der behandles hos Strandbygaard. Ligeledes vil Strandbygaard på anmodning foretage berigtigelse af urigtige eller vildledende oplysninger. Brugeren kan til enhver tid gøre indsigelse imod, at brugerens persondata gøres til genstand for behandling. Såfremt der er spørgsmål i relation til Strandbygaards behandling af personoplysninger på denne hjemmeside, eller såfremt brugeren ønsker at gøre indsigelse mod behandlingen, send da venligst en mail til
COOKIEPOLITIK
Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.
Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.
Hvordan sletter man cookies?
Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Se vejledning her: 
Cookies & Strandbygaards website & webshop
Cookies anvendes til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter. Se i øvrigt Erhvervsstyrelsens definition af cookies.
Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:
Tredjepart cookies
Vi anvender også tredjepart cookies. Tredjepart cookies kan anvendes i følgende øjemed:

Vi anvender Google Analytics til at analysere brugen af dette website. Google Analytics genererer statistikker og andre informationer om websitebrug ved hjælp af cookies, som gemmes på brugernes computere. Den genererede information, der relaterer til vores website, anvendes til udarbejdelse af rapporter om brugen af websitet. Google gemmer og anvender den pågældende information. Googles privatlivspolitik er tilgængelig på:

De fleste browsere tillader dig at blokere alle cookies, nogle få vil dog kun tillade dig at afvise tredjepart cookies. Du kan finde flere informationer om, hvordan cookies virker, og hvordan du administrerer dem på Forbrugerrådets hjemmeside Tænk:


Yderligere information om cookies og cookiebekendtgørelsen er tilgængelig på Erhvervsstyrelsens hjemmeside: 

Vi svarer hurtigt
____________

Tilbud samme dag
Kvalificeret support
Vi er til at træffe

Vi går op i kvalitet
____________

Kvalificeret rådgivning
Filtjek og farvestyring
Nyeste teknologi og maskiner

Vi agerer proaktivt
____________

Konsulentbesøg
Dialog og sammenhold
Opkvalificering og uddannelse

Vi værner om miljøet
____________

Bæredygtige tryksager
FSC®  PEFC™ Svanen ClimateCalc
ISO 9001 + 14001 og EMAS