trykkeri_rammeaftale_statens_indkøb2

Statens trykkeriopgaver bliver mere grønne med ny aftale

Prinfo Konsortiet*, som Strandbygaard er en del af, vinder rammeaftale vedrørende indkøb af trykkeri-, kopi- og printydelser hos Statens Indkøb.

Det betyder, at alle ansatte i stat, region eller kommune**, nu kan købe tryksager via landets bedste indkøbsaftale.

Vicedirektør i Økonomistyrelsen, Thomas Gloy, siger:

Den nye fællesstatslige trykkeriaftale med de tre trykkerier er endnu et vigtigt skridt for at mindske klimapåvirkningen af statens indkøb.

Udbudsprocessen bygger på en frugtbar dialog med en trykkeribranche, der generelt er langt frem på det grønne område, og som har været meget positive indstillet på at skulle konkurrere om løsninger, der nedbringer CO2-udledningen og en række øvrige klima- og miljøaftryk.”

Den grønne profil

I udbudsmaterialet er der især lagt vægt på grønne løsninger – dvs. at initiativer, der mindsker klimapåvirkning, har vægtet hele 60% og prisen 40%.

I udbudsmaterialet fra Statens Indkøb er der lagt stor vægt på trykkerier der kan levere grønne løsninger. Hos Strandbygaard er netop de mere miljøvenlige løsninger noget, der ligger os meget på sinde.

Vi har derfor opnået en lang række miljøcertificeringer – ikke mindst er vi meget stolte af vores Cradle to Cradle certificering, som vi har arbejdet på i flere år.

Strandbygaard er det eneste af de valgte trykkerier, der kan tilbyde denne ambitiøse certificering.

Læs mere om vores tiltag for mere miljøvenlige løsninger

Udtryk for kvalitet

Hos Strandbygaard er vores motto Udtryk for kvalitet, hvilket altid betyder at:

  • Der bliver lagt vægt på processen, så vores kunder altid får det produkt, de ønsker.

  • Vi har stor erfaring med at arbejde med ikke-fagfolk og samle deres ønsker og behov således det færdige resultat bliver fuld tilfredsstillende.

  • Alle mellemledere har en grafisk, uddannelsesmæssig baggrund, så der altid kan produceres.

  • Du får en fast personlig rådgiver, der kan vejlede, tjekke trykfiler og oplyse priser. Du kan naturligvis ringe og skrive direkte til din rådgiver.

  • Vores tryksager afsendes normalt efter fire hverdage, men haster det, kan vi afsende næsten alle typer tryksager samme dag!
 

Sådan kommer du i gang, hvis du har mulighed for at gøre brug af rammeaftalen

Hvis du ønsker at bestille en tryksag eller få oplyst din reducerede rammeaftale-pris så skriv til:

Trykkeri/tryksager: 
Gitta Elstrøm Jessen Bunk
gitta@strandbygaard.dk

POS/ Storformat: Skilte / Roll UP / Bannere o. lign.
Lene Kjeldsen Mølsted
lene@strandbygaard.dk

Hvem er Strandbygaard?

Strandbygaard er en velfunderet, familieejet grafisk virksomhed grundlagt i 1898 med domicil i Skjern og over 65 medarbejdere. 

Gennem mere end 120 år har Strandbygaard bidraget til kundernes forretningsmæssige udvikling ved at levere grafiske kommunikationsprodukter i højeste kvalitet, baseret på dyb indsigt i og forståelse for kundernes behov.

Strandbygaard er dermed blevet en af landets førende grafiske virksomheder, der med topmoderne produktionsfaciliteter tilbyder en komplet vifte af grafiske produkter og ydelser.

Virksomheden ejes og ledes af Ole Strandbygaard og Claus Scotwin, der er i familie med hinanden og Ole er samtidig 4. generation efter virksomhedens grundlægger.

Strandbygaard Trykkeri - billede af Ole Strandbygaard
Ole Strandbygaard
Strandbygaard Trykkeri - Claus Scotwin
Claus Scotwin

En stor grafisk virksomhed med egen produktion

Foruden egen stor produktionskapacitet i Skjern, er Strandbygaard 50% medejer af Grafisk Forum i Horsens samt Grafisk Produktion Odense.

Vi indgår desuden som et ledende medlem af Prinfo, en landsdækkende kæde af grafiske virksomheder med mere end 350 medarbejdere og en samlet omsætning på over 600 mio. DKK. 

Dermed har Strandbygaard umiddelbar adgang til ekstra produktionskapacitet og specialkompetencer, der giver en unik fleksibilitet til at løse ekstraordinære opgaver.

Hos Strandbygaard tilbyder vi alt indenfor alm. tryksager, fx.:

* Prinfo Konsortiet består af PrinfoDenmark A/S, PrinfoParitas Digital Service A/S og Strandbygaard A/S

**Aftalen omfatter en række standardtryksager til alle statslige institutioner fx ministerier, styrelser og selvejende institutioner. Disse er således forpligtet til at købe ind via aftalen.
Hertil har kommuner og regioner mulighed for at købe ind via aftalen.

Scroll til toppen

Få hjælp til julesangene om træet med vores julesanghæfter

GRATIS julesanghæfter