Strandbygaard
En bunke af tryksager fra Strandbygaard

Med tryksager der skiller sig ud,
fanger du dine kunders opmærksomhed

Høj kvalitet fra rådgivning til færdigt produkt
Ambitiøse miljømærker
Unikke efterbehandlingsmetoder

Er du på udkig efter tryksager i høj kvalitet til den rette pris?

Så er du landet det rette sted.

Uanset om du er selvstændig eller sidder i en større virksomhed, så er det vigtigt, at I kan stole på, at kvalitet, service, levering – og ikke mindst pris – er i orden.
Og det kan I trykt regne med, når du bestiller tryksager hos Strandbygaard.

Hos Strandbygaard skinner vores motto “Udtryk for Kvalitet” igennem i alle de produkter, vi producerer. Vi kan levere stort set alt inden for tryksager: visitkort, flyers, hæfter, magasiner, bøger – ja det er næsten kun din fantasi der sætter grænser.

Dine tryksager er unikke.

Så når du handler hos os, er fleksibilitet nøgleordet for et godt samarbejde. Vi kan levere oplag i de fleste størrelser, hvor alt bliver produceret på vores egne offsettrykmaskiner eller digitaltrykmaskine – alt afhængig af hvad der passer bedst til lige netop DIN opgave

Tryksager bliver færdigbehandlet i bogbinderi

Bestil tryksager med hurtig levering

At vi kan producere alt i vores eget trykkeri i Skjern – uanset størrelse eller kompleksitet af opgaven – sikrer, at du får hurtig levering og mere fleksibel rådgivning, da der kun er få meter fra kundeservice og rådgivning til produktion.

Har du en opgave der haster mere end normalt, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail og hør, om ikke vi kan hjælpe dig– vi er kendt for – næsten – at kunne trylle i vores produktion.

Vi leverer selvfølgelig i hele landet og hos os er den høje kvalitet, rådgivning i særklasse og personlig kundeservice, med i prisen.

Vores medarbejdere i trykkeri, efterbehandling/bogbind og pakkeri arbejder døgnet rundt alle ugens dage – også i weekenden – for at sikre, at vi kan overholde vores leveringstider og kan tilbyde hurtig levering til tiden.

Har du brug for hjælp og vejledning? Kontakt os her  
Medarbejder i prepress forbereder tryksager

Få det perfekte resultat med grafisk rådgivning

Når du bestiller hos Strandbygaard, så kan du altid få kvalificeret rådgivning, hvis du er i tvivl om noget.

Ingen opgave er ens og der er utallige variabler som kan justeres, for at sikre dig det perfekte tryk.

Vi ved godt, at du ikke nødvendigvis er ekspert i alle de forskellige typer af papir, miljømærker, efterbehandling osv.
Det er derfor du bruger et professionelt og dansk trykkeri, hvor vi som eksperter på området, hjælper dig sikkert i mål.

Fra første kontakt til endelig levering.

En tryksag lavet med fanestans

Få eksklusive tryksager med lækker finish

Når du får et produkt fra Strandbygaard, vil det altid være fra den øverste hylde.

Men ønsker du et endnu mere eksklusivt udtryk, kan det være en idé med efterbehandling.

Her er mulighederne mange

Vi elsker at gøre dine tryksager unikke og sørge for, at de skiller sig ud i mængden og vi kan trylle med både foliering i alle afskygninger, prægning, udskæringer, stansning, perforering og meget mere.

Har du en idé, kan vi helt sikkert finde en løsning.

Bestil tryksager og storformat online her  
Tryksager bliver bestilt online

Billige tryksager online

Bedst er ikke altid det samme som billigst og det gælder også for tryksager – kvalitet koster.

Ikke desto mindre vil du opdage, at vores priser langt hen ad vejen er meget konkurrencedygtige. Det gælder både når du sammenligner med såkaldte billigere alternativer eller andre kvalitetsleverandører.

Vores billigste priser på tryksager finder du ved at bestille tryksager online direkte her på webshoppen, hvor du kan sammensætte din trykopgave som du ønsker og se den lave onlinepris med det samme.

Hvorfor får du glæde af det?

Ved selv at stå for bestillingen sparer vi interne ressourcer i administrationen og du kan dermed spare penge og få billigere tryksager til den samme velkendte Strandbygaard kvalitet.

En tryksag på en webshop

Prisberegneren hjælper dig til den rigtige pris

Når du leder efter priser på tryksager, så er det også på vores webshop du kan finde prisberegneren online.
Prisberegneren er et praktisk stykke værktøj, når du skal bestille og ønsker at se, hvad dine kombinationer koster i sidste ende.

Ved blot at indtaste dine ønskede præferencer, udregner systemet selv din færdige pris på den tryksag, du kunne ønske dig.

Husk, at det kun er hvis du bestiller online, at du kan få denne billigere pris.

en lommeregner ligger på et bord

Ønsker du et tilbud på tryksager?

Der kan være mange grunde til, at du har brug for et tilbud. Måske er din bestilling så speciel i forhold til materialevalg og udformning, at det kræver en beregning at finde frem til en pris.

Men du er også velkommen til at få et tilbud fra os, hvis du bare har svært ved at finde ud af, hvad det er, du skal bestille.

Uanset hvad, så lover vi at give svar på din forespørgsel lynhurtigt, og i de fleste tilfælde samme hverdag.

Tryksager bliver forberedt

Professionelt design og opsætning af tryksager fra A-Z

I vores erfarne prepress-afdeling sidder garvede grafikere, som sikrer, at trykfiler kommer ud i produktionen med korrekt opsætning.
De fleste af vores kunder står selv for opsætningen af deres filer som derefter bliver gjort klar til tryk hos os.

Dvs. hvis vi falder over fejl i dine filer, så tager vi kontakt til dig, men vi laver ikke decideret korrektur af filer, medmindre du gerne vil have, vi gør det.

Hvis du ikke er selv har erfaring med grafisk opsætning, kan vi også hjælpe med det. Når du tager kontakt til os, så fortæl, at du også ønsker et tilbud på opsætning.

miljømærker til tryksager

Få tryk og print med miljømærker

Hos Strandbygaard har vi igennem mange år haft et meget højt fokus på miljørigtige løsninger. Det betyder, at vi kan tilbyde et bredt udvalg af miljømærker til dine tryksager.

Det er klart, at det stiller nogle krav til hvilket papir, efterbehandling, tryksværte osv. der benyttes.

Men det er alt sammen noget vi har fuldstændigt styr på. Så når du kontakter os, er du meget velkommen til at høre mere om miljømærker og miljøvenlige løsninger.

Vi har et overordnet mål om at kunne tilbyde flere og flere miljøvenlige løsninger i alle afdelinger og selvfølgelig at vores kunder benytter sig af disse tiltag.