Strandbygaard

Prisberegner

Pris ekskl. moms : DKK 903,50
Pris inkl. moms : DKK 1.129,38

Administrations-/miljøbidrag:
Alle priser er ekskl. moms, fragt og administrations-/miljøbidrag på 50 kr. pr. ordre med mindre andet fremgår. 

Få skilte til din butiksfacade og tiltræk kunder


• Kan figurskæres for øget opmærksomhed

• Materiale med forskellige egenskaber

• Vi producerer in house – det sikrer hurtig levering


Når du ønsker at tiltrække kunder til din butik eller virksomhed, er det afgørende at investere i synlige og effektive facadeskilte. Facadeskilte er en nøglekomponent, der ikke kun gør din virksomhed mere synlig, men også sender det rette budskab til dine besøgende.

Skilte til facader kan laves på et utal af måder, former, farver og materialer – og du kan bruge de forskellige egenskaber til at skabe et unikt skiltedesign til din butik.

Her på siden kan du læse om forskellige typer af facadeskilte og de materielevalg vi anbefaler. Facadeskilte med print er en kraftfuld måde at styrke dit brand eller din virksomheds synlighed på.

 

Facadeskilte med print – også i store størrelser

Facadeskilte med print er en effektiv måde at fremhæve dit brand eller din virksomhed på. Ved at benytte facadeskilte med print kan du skabe en unik og professionel facade, der tiltrækker opmærksomhed og gør din virksomhed synlig for forbipasserende og potentielle kunder.

Vi kan printe i størrelser op til 3200 x 2000 mm i ét stykke på vores store flatbed printer. Skal du bruge endnu større størrelser, opdeles motivet og printes på flere plader.


Konturskårede facadeskilte – f.eks. udfræsede bogstaver

Mange benytter sig af udskårede figurer, når de skal skille sig ud. Det er populært at få lavet bogstaver med ens firmanavn og eventuelt supplere med sit udskåret logo. Det er ikke alle materialer der er lige velegnede til udskæring og man opnår den største dybdeeffekt, ved at vælge plademateriale af en vis tykkelse.

Når det er sagt, kan vi i princippet udskære stort set alle typer pladematerialer på vores store computerstyrede skæremaskiner.

Kontakt os hvis du ønsker at høre mere om mulighederne med et konturskåret facade- eller reklameskilt.


Holdbarhed og Kvalitet: Materialevalg til Facadeskilte

Vi anbefaler især brugen af alusandwich til vores facadeskilte. Dette materiale er ikke kun vejrresistent, men også ekstremt holdbart, hvilket sikrer, at dit skilt bevarer sin kvalitet over tid. Selvom alusandwich er vores primære anbefaling, er vi klar til at rådgive dig om andre materialer baseret på dine designvalg og behov.

Er du i tvivl om hvilket materiale der passer bedst til din løsning, så kontakt os for rådgivning.


Facadeskilte med Print: Synlighed i Stor Skala

At vælge facadeskilte med print er ikke blot en praktisk løsning; det er en investering i synlighed i stor skala. Vores avancerede printteknologi muliggør skarpe, farverige og holdbare resultater, der sikrer, at dit budskab når ud til så mange potentielle kunder som muligt.
 

Som et alternativ eller suplement til facadeskilte kan du også overveje at bruge et facadebanner i din outdoor markedsføring.

 


Brug klistermærker og folie til dine facadeskilte

Hvis du allerede har en egnet plade eller overflade til dit skilt – eller du ønsker at montere på et vindue – er en mulig løsning at benytte sig folie– eller klistermærkeprint

Dette kan også være en billigere løsning, da foliematerialer ofte er billigere end diverse plader til print. Desuden kan du nemt skifte folien, hvis du skal have et andet budskab op på et andet tidspunkt.

 


Har du brug for en skabelon til opsætning:
Vi prøver at have relevante vejledninger og skabeloner herunder. Mangler du en skabelon - så kontakt os, og vi vil sende relevant info til dig.

Skabeloner kan bruges til at placere i dit layoutprogram som guide.
Men husk at det ofte ikke må være med i den trykfil du uploader.

Du kan også downloade PDF guiden "Den perfekte pdf", hvor vi illustrerer hvordan en optimal PDF kan være.

 
 
x
 
 

Ofte stillede spørgsmål

Vi producerer dit produkt mest rentabelt, men ønsker du en specifik produktionsmetode som f.eks. digitaltryk, offset tryk eller storformat, så bed om et tilbud, hvor du specificerer dine ønsker til produktionsudstyr.

Vi stræber efter den billigste pris for dit produkt og derfor har vi valgt den mest optimale produktionsmetode i vores shop.

Du kan altid finde vores opdaterede betingelser her på siden:

Strandbygaards salgs- og leveringsbetingelser