Strandbygaard

Prisberegner

x
Pris ekskl. moms : DKK 734,38
Pris inkl. moms : DKK 917,98

Administrations-/miljøbidrag:
Alle priser er ekskl. moms, fragt og administrations-/miljøbidrag på 50 kr. pr. ordre med mindre andet fremgår. 

Få opmærksomhed i gadebilledet med reklame på din bil


• Giver unik reklame på bil

• Materiale med forskellige egenskaber

• Inhouse print for hurtig levering


Ved hjælp af bilfoliering kan du give din bil et personligt udtryk, der skiller sig ud fra mængden.

Hos Strandbygaard tilbyder vi professionel folie til biler, som kan tilpasses efter dine specifikke ønsker og behov, så du får den perfekte reklame på din bil.

Vores erfarne team af specialister sikrer, at din bilfolie printes i højeste kvalitet på folie af bedste kvalitet.

Uanset om du ønsker en langtidsholdbar løsning eller blot har brug for en kort kampagne, kan vi altid finde en løsning, der passer til dine unikke behov.

Positionér din virksomhed med skræddersyet reklame på bil

Vil du markedsføre din virksomhed på en effektiv og iøjnefaldende måde?

Vores skræddersyede reklame på bilfolie kan hjælpe dig med at nå ud til et bredt publikum og skabe opmærksomhed omkring din virksomhed.

Ved at vælge bilfolie med tryk kan du få dit firmalogo, kontaktoplysninger og budskab synligt på dine køretøjer. Det giver dig mulighed for at promovere din virksomhed, mens du er på farten, og skabe et professionelt og troværdigt image.


Vælg mellem forskellige typer af folieprint til bilen

Hos Strandbygaard giver vi dig mulighed for at vælge mellem forskellige folieprint til biler. Vores avancerede printteknologi og erfarne team sikrer skarpe, levende og detaljerede folieprint, der skiller sig ud.

Uanset om du ønsker at tilføje tekstgrafik, mønstre eller billeder til din bilfolie, kan vores folieprint opfylde dine behov. Vi anvender kun materialer af høj kvalitet, der er modstandsdygtige over for vejr og slid, hvilket sikrer, at dine folieprint forbliver flotte og holdbare over tid.

Dette foliemateriale kan både laves som store reklameskilte på din bil, små stickers eller endda som fuld bilindpakning.

Husk, at hvis du kun skal have dit budskab på bilen i en kort kampagne, kan du også overveje at bruge magnetskilte i stedet. Hermed får du en fleksibel reklame, der nemt kan tages af og på, eller flyttes til andre biler i din flåde.

Så ønsker du at skabe en iøjnefaldende bildekoration eller skal du blot bruge et skræddersyet klistermærke, har vi den rette folieløsning til dig. Vores erfarne team af bilfolieeksperter kan rådgive dig om de forskellige muligheder og hjælpe dig med at vælge det rigtige folieprint, der passer til dine specifikke behov og ønsker.


Køb bilfolie til fordelagtige priser

Hos Strandbygaard tilbyder vi konkurrencedygtige priser på bilfolie af høj kvalitet. Vi forstår vigtigheden af at få mest muligt ud af dit budget, samtidig med at du ikke går på kompromis med kvaliteten.

Prisen på bilfolie afhænger af kompleksiteten af dine print. Faktorer som størrelse og figurskæring har naturligvis en afgørende effekt på prisen. Men måske kan det være relevant for dig, at kigge på andre materialer en bilfolie, som kan vise sig at være mere økonomisk i forhold til dit projekt.

Kontakt os for rådgivning herom


Montering af bilfolie

Vær opmærksom på, at Strandbygaard  ikke selv tilbyder montering af bilfolie. Men vi samarbejder med lokale montører, som vi gerne henviser til. Mindre størrelser af klistermærker til bilen kan du ofte selv montere med det rette værktøj og vejledning.

Tag en snak med os om mulighederne for montering, når du bestiller din ordre.


Har du brug for en skabelon til opsætning:
Vi prøver at have relevante vejledninger og skabeloner herunder. Mangler du en skabelon - så kontakt os, og vi vil sende relevant info til dig.

Skabeloner kan bruges til at placere i dit layoutprogram som guide.
Men husk at det ofte ikke må være med i den trykfil du uploader.

Du kan også downloade PDF guiden "Den perfekte pdf", hvor vi illustrerer hvordan en optimal PDF kan være.

 
 
x
 
 

Ofte stillede spørgsmål

Vi producerer dit produkt mest rentabelt, men ønsker du en specifik produktionsmetode som f.eks. digitaltryk, offset tryk eller storformat, så bed om et tilbud, hvor du specificerer dine ønsker til produktionsudstyr.

Vi stræber efter den billigste pris for dit produkt og derfor har vi valgt den mest optimale produktionsmetode i vores shop.

Bilfolie er en form for selvklæbende folie, der bruges til at dække og dekorere biler. Det kan bruges til at ændre bilens udseende, beskytte lakken mod ridser og skader, samt til reklameformål og branding.

Holdbarheden af bilfolie varierer afhængigt af kvaliteten og typen af folie samt påvirkningen af vejrforhold og brug. Generelt kan bilfolie holde i flere år. Det kan fjernes uden at beskadige lakken, hvis det gøres korrekt og af fagfolk.

Du kan altid finde vores opdaterede betingelser her på siden:

Strandbygaards salgs- og leveringsbetingelser