Strandbygaard

Prisberegner

(Min.: 1, Maks.: 10000)
Pris ekskl. moms : DKK 648,00
Pris inkl. moms : DKK 810,00

Administrations-/miljøbidrag:
Alle priser er ekskl. moms, fragt og administrations-/miljøbidrag på 50 kr. pr. ordre med mindre andet fremgår. 

Få professionelt brevpapir trykt med dit eget logo


• Billige priser på brevpapir med logo

• Trykt i Danmark


At anvende brevpapir med dit eget firma-logo er en værdifuld investering. Vores verden er domineret af digital kommunikation, hvilket betyder, at den fysiske korrespondance ofte bliver overset.

Brevpapir tilbyder imidlertid en unik mulighed for at oprette en følt forbindelse med dine kunder. Det demonstrerer en opmærksomhed på detaljer og professionalisme, som skiller sig ud fra den typiske digitale kommunikation.

Når dine kunder og forretningspartnere modtager dokumenter på dit personligt tilpassede brevpapir, opstår der et billede af en virksomhed, der værdsætter grundighed og stræber efter at gøre en positiv forskel.

Skab sammenhæng i din branding med brevpapir

Når du vælger at have brevpapir til dit firma, gør du det både nemmere for dig og dine kollegaer at udbrede jeres branding. Jeres modtagere vil hurtigt huske, hvordan jeres brevpapir ser ud, og kunne afkode, at det her er et vigtigt brev fra jer.

Hvis I er et firma, der modtager kunder på jeres adresse eller besøger kunder og potentielle kunder, er det selvsagt vigtigt, at de kan huske jeres virksomhed bagefter. Her kan brevpapir - sammen med visitkort og andre relevante tryksager - være med til at gøre, at de kan huske jer.

Derudover er det også vigtigt at give et godt professionelt indtryk, når I eksempelvis skal afgive tilbud på nye projekter.

Brevpapir med logo, adresse og lign. sparer tid

Hvis i er en større virksomhed eller offentlig myndighed, er det tidsbesparende, at jeres brevpapir er tilgængelig i printere, så officielle breve, der afsendes fra jer, altid har korrekt og ensartet branding. På den måde skal den enkelte medarbejder ikke selv huske at sørge for, at de korrekte informationer står de rigtige steder.

Papirkvalitet og detaljer på brevpapir

Som en del af det samlede udtryk, skal I selvfølgelig vælge en papirkvalitet, der afspejler jeres firmas høje standard. Hvis I har en meget grøn profil, kan det endda være, I skal vælge at få trykt på genbrugspapir for at understøtte dette.

Men inden I går helt amok i papirtykkelse, prægninger og lign., så husk, at brevpapiret typisk skal kunne komme igennem jeres printer, og helst uden alt for mange driftstop.

Derfor anbefaler vi et papir på 90 gram offset papir for den bedste oplevelse med jeres brevpapir.
 


Har du brug for en skabelon til opsætning:
Vi prøver at have relevante vejledninger og skabeloner herunder. Mangler du en skabelon - så kontakt os, og vi vil sende relevant info til dig.

Skabeloner kan bruges til at placere i dit layoutprogram som guide.
Men husk at det ofte ikke må være med i den trykfil du uploader.

Du kan også downloade PDF guiden "Den perfekte pdf", hvor vi illustrerer hvordan en optimal PDF kan være.


Ofte stillede spørgsmål

Vi producerer dit produkt mest rentabelt, men ønsker du en specifik produktionsmetode som f.eks. digitaltryk, offset tryk eller storformat, så bed om et tilbud, hvor du specificerer dine ønsker til produktionsudstyr.

Vi stræber efter den billigste pris for dit produkt og derfor har vi valgt den mest optimale produktionsmetode i vores shop.

Du kan altid finde vores opdaterede betingelser her på siden:

Strandbygaards salgs- og leveringsbetingelser