Strandbygaard
storformatprint kan printe klistermærker

Levér stærke budskaber med storformatprint

Med print og tryk i store størrelser kan du få dit budskab præsenteret for dine kommende kunder.

Brugsmulighederne for storformatprint er nærmest uendelige og du kan få print på praktisk taget alle pladematerialer, folier og bannerstof.

Hvis du vil give et ekstra indtryk, kan det være en idé at få skåret dit print til en figur eller måske du skal have fræset store bogstaver i en plade for en ekstra effekt, der skaber blikfang.

I vores storformatafdelingen har vi maskiner og kompetencer der hjælper dig sikkert i mål med dine opgaver – lige fra idé til færdigt produkt.
Du vil fra start af være i direkte kontakt med en konsulent fra afdelingen, der ved, hvad der kan lade sig gøre og som kan vejlede dig med dine ønsker.

Lad os være dine samarbejdspartner og lad os give et bud på, hvordan vi bedst løser din opgave, uanset art og omfang.

Dermed får du lige nøjagtig det færdige resultat du har planlagt.

Banner printet i storformatprint

Folieprint i lange baner

I storformats folieafdeling kan vi printe på folier i op til 160 cm i bredden. Alt efter dit behov kan vi rådgive dig til det rette folievalg, type af klæb og rette kvalitet.

Mulighederne er mange, og vi løser alt fra kampagnefolie, vinduesfolie, gulvfolie, 5 års folie, magnetfolie og til flytbare folier.

Har du brug for laminat kan vi tilbyde f.eks. mat, blank, whiteboard og antigrafitti. Færdiggørelse af folierne består af renskæring, konturskæring eller applikering.

Læs mere om folieprint her

Har du brug for hjælp og vejledning? Kontakt os her  
folie pileres i storformatprint

Skærefolie – et skarptskåret budskab

Vi kan plotte folier i alle farver. Med folie til f.eks. vinduer, er det nemt at få en flot vinduesfacade eller pifte et lokale op med f.eks. wallstickers.

Vi kan løse alt fra simple opgaver med tekster til større opgaver med logoer.

Skærefolierne leveres oppillet og applikeret klar til opsætning.

Kontakt os via kontaktformularen for at høre mere om mulighederne inden for skærefolie.

Banner fra storformatafdelingen

Bannerprint til alle lejligheder

Vi kan hjælpe dig med bannere til både udendørs- og indendørs brug. stofbannere printet i ét stykke i op til 310 cm i bredden kan bruges både som scenebannere, messebannere, loft- og facadebannere.

Til udendørs brug kan vi printe presenning og netbanner (mesh) i op til 500 cm i bredden. Presenning og netbanner er populært som hegns- og facadebannere, og til korte kampagner. Færdiggørelse af bannere er med løbegang, sejlringe, rundjern, krokodillenæb, velcro, vulst, alurør, isyet snor og blybånd.

Læs mere om bannere og bestil online her

Pladeprint printet i storformat

Plakatprint i store størrelser

Vi kan levere flotte print af plakater i 170 g og 200 g silk til indendørs brug og rivefaste posters/plakater i PP 200 my til udendørs brug.

PP plakater bruges populært i A-skilte og steder, hvor plakaten skal kunne tåle at få fugt.

Husk, at her på webshoppen kan du bestille plakater i de fleste størrelser direkte online og få din ordre igennem hurtigst muligt, lige så snart du har din trykklare fil.

print på træplade

Pladeprint på alle materialer

Med vores SwissQprint Nyala 3 flatbed printer kan vi løse print på alle slags plader. Vi printer CMYK, hvid, lak og primer. Med primer kan vi printe på porøse overflader såsom akryl og stål, så printet hærdes kraftigere til materialet.

Med vores kraftige Esko Kongsberg fræser kan vi færdiggøre pladeprintet renskåret eller fræset til figur. Som efterbehandling kan vi f.eks. montere bagstøtter, skære huller til ophæng, konturskære fødder til skilte og pålime hyldesvirpere

Bestil print på plader online eller kontakt os, hvis du har burg for hjælp.

Har du brug for hjælp og vejledning? Kontakt os her  
storformatprint laver skilte

Storformatprint til udendørs brug

Udnyt mulighederne udenfor til at skabe reklame til dit brand

Store speciallavede skilte, beachflag og bannere er f.eks. en nem og billig måde at skabe opmærksomhed på, til events, motionsløb eller foran en butik.

Ydermere kan vi tilbyde reklameflag, serigrafiflag, pop-up bannere og skydancers i sortimentet.

Kontakt os via kontaktformularen for at høre mere om mulighederne for udendørs blikfang.

messeudstyr fra storformatafdelingen hos strandbygaardlive

Udstillingssystemer og messeudstyr

Vi har et bredt sortiment af messesystemer til messebrug og kan hjælpe med at udvælge den helt rigtige løsning.

Vi kan tilbyde alt fra roll ups, messediske og brochureholdere til større messevægge.

På vores webshop kan du bestille et udvalg af produkter til messer og udstilling på alle tider af døgnet, men hvis du har spørgsmål eller ønsker til andet messeudstyr, er du selvfølgelig velkommen til at kontakt os.