Strandbygaard

Prisberegner

x
Pris ekskl. moms : DKK 501,88
Pris inkl. moms : DKK 627,35

Administrations-/miljøbidrag:
Alle priser er ekskl. moms, fragt og administrations-/miljøbidrag på 50 kr. pr. ordre med mindre andet fremgår. 

Bestil magnetfolie og magnetskilte f.eks. til biler


• Magnetfolie kan printes i valgfri størrelser

• Kan figurskæres efter dit behov

• Vi printer inhouse for hurtig levering


Magnetskilte og magnetfolie med print og tryk er en fremragende metode til at lave fleksible kampagner for din virksomhed.

Hvis du har en kort kampagne eller tit skifter budskab, kan det være en optimal løsning til f.eks. firmabilen, der nemt kan være kørende reklamesøjle med skiftende budskaber.

Men magnetskilte og magnetfolie har mange andre anvendelsesmuligheder, f.eks. som give aways i form af køleskabsmagneter, som visitkort dine modtagere kan hænge på køleskabet eller måske du skal have printet nogle grafiske flytbare elementer til en whiteboardtavle?

Mulighederne er mange, så tag kontakt til os og lad os hjælpe dig på vej med dine løsninger.

Leder du efter klassisk bilfolie? Så kan vi naturligvis også levere det. Læs mere om bilfolie her

Brug magnetfolie og magnetskilte til at promovere din virksomhed

Hvis du ønsker at promovere din virksomhed på en unik og effektiv måde, bør du overveje at bruge magnetfolie og magnetskilte.

De skaber en synlig tilstedeværelse på en række forskellige magnetiske overflader, lige fra biler og lastbiler til whiteboards og lagerreoler.

Magnetfolie er en tynd, fleksibel og magnetisk folie hvor du kan vælge at få trykt dit firmalogo, dit slogan eller en anden besked direkte på magnetfolien, og dermed skabe en unik og iøjnefaldende præsentation af din virksomhed. 

Fordelen ved magnetfolie er, at den kan fjernes og genanvendes på forskellige overflader, og dermed kan du skifte mellem forskellige budskaber og kampagner, alt efter behov.


Tilpas dit eget design med tekst og tryk på magnetfolien eller få hjælp af en grafiker

Når du skal bestille magnetskilte til din bil eller andet i virksomheden, laver du oftest selv dit design, som du sender til os. Vi modtager dine filer i .pdf format, men læs gerne vores vejledninger, så vi er sikre på at du får det ønskede resultat.

Er du i tvivl om hvordan du bedst laver din grafiske opsætning eller har du ikke adgang til grafiske programmer, kan vi også være behjælpelige med grafisk opsætning af dine magnetskilte.

Kontakt os og få en samlet pris med opsætning og hør mere om mulighederne med magnetfolie.


Professionelle magnetskilte med tryk til konkurrencedygtige priser

Hos Strandbygaard er du altid sikret tryk og print i højeste kvalitet, til den rigtige pris.

Magnetskilte printes i professionel kvalitet på vores storformatprinter og tjekkes altid igennem af kompetente medarbejdere, inden de sendes afsted.

Magnetskilt og magnetfolie er fremragende muligheder, når du ønsker at skabe professionelle og fleksible skilte til en god pris, hvor du hurtigt og nemt kan fjerne dem igen, uden at efterlade hverken lim eller mærker.

Prisen på magnetskilte er afhængig af størrelsen af dine designs og hvor mange du bestiller af hver slags, kontakt os derfor for at få et godt tilbud til dine ønskede print.


Brug magnetskilte og jernfolie sammen

Beslægtet til magnetfolie har vi også mulighed for at print på jernfolie.

Jernfolie er et tyndt fleksibelt materiale, hvor du kan bruge mindre magnetskilte til en fleksibel løsning, da magneter kan sidde fast på jernfolien.

Dette kan f.eks. bruges til en opslagstavle eller lign, hvor du ønsker en blanding af faste, printede elementer kombineret med flytbare elementer.


Idéer til brug af magnetfolie med print

De fleste tænker nok på magnetskilte til bil, når man taler om magnetfolie.

Men hvorfor stoppe der? Der er masser af andre muligheder, som du kan bruge i markedsføringen af din virksomhed. 

En af de store klassikere for mange erhvervsdrivende, sælgere, håndværkere m.m. er visitkortet med tryk og print – f.eks. med dit eget logo.

Her kan det give en god wow-effekt at få det printet på magnetisk folie, så din modtager kan gemme det og nemt sætte det op på en magnetisk overflade, som køleskabet, fryseren o. lign. 

Du kan også få trykt et magnetisk postkort eller flyer, som du kan give dine kunder med hjem, så de har nem adgang til dine kontaktoplysninger.


Har du brug for en skabelon til opsætning:
Vi prøver at have relevante vejledninger og skabeloner herunder. Mangler du en skabelon - så kontakt os, og vi vil sende relevant info til dig.

Skabeloner kan bruges til at placere i dit layoutprogram som guide.
Men husk at det ofte ikke må være med i den trykfil du uploader.

Du kan også downloade PDF guiden "Den perfekte pdf", hvor vi illustrerer hvordan en optimal PDF kan være.

 
 
x
 
 

Ofte stillede spørgsmål

Vi producerer dit produkt mest rentabelt, men ønsker du en specifik produktionsmetode som f.eks. digitaltryk, offset tryk eller storformat, så bed om et tilbud, hvor du specificerer dine ønsker til produktionsudstyr.

Vi stræber efter den billigste pris for dit produkt og derfor har vi valgt den mest optimale produktionsmetode i vores shop.

Magnetskilte er en tynd magnetplade med print på den ene side. Magnetskilte bruges ofte på biler og firmabiler, da de giver mulighed for hurtigt at påføre og fjerne oplysninger og reklamer

Vi producerer magnetskilte i to tykkelser, 0,85 mm og 0,65 mm.

Vi tilbyder in-house print og hurtig levering af magnetskilte. Den nøjagtige leveringstid afhænger af bestillingsstørrelse og specifikke krav.

Magnetskilte klæber sig fast til metaloverflader ved hjælp af magnetisk kraft. De kan let tages af og genpositioneres efter behov.

Magnetskilte kan anvendes på metaloverflader som biler, lastbiler, whiteboards, lagerreoler og meget mere.

Vi tilbyder magnetskilte i forskellige størrelser. Kontakt os for at diskutere dine specifikke behov og muligheder.

Ja, du kan designe dine egne magnetskilte. Vi modtager filer i .pdf-format. Hvis du har brug for hjælp til opsætning eller grafisk design, kan vi også bistå dig med det.

Du kan altid finde vores opdaterede betingelser her på siden:

Strandbygaards salgs- og leveringsbetingelser