Strandbygaard

Prisberegner

(Min.: 1, Maks.: 10000)
Pris ekskl. moms : DKK 551,50
Pris inkl. moms : DKK 689,38

Administrations-/miljøbidrag:
Alle priser er ekskl. moms, fragt og administrations-/miljøbidrag på 50 kr. pr. ordre med mindre andet fremgår. 

Du kan få en folder til et ethvert formål


• Hurtig letlæselig præsentation af oplysninger

• Flere typer af foldetyper (fals) 

• Mulighed for miljømærker der fremhæver din grønne profil


Få trykt og printet folder til f.eks. brochurer, menukort, handout eller lignende.

På vores webshop kan du bestille de mest almindelige typer foldere med forskellige falsemetoder.

Hvis du har specielle ønsker eller er du i tvivl, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os og høre om mulighederne.

Billige foldere: Bestil print af folder online

Hvis du bestiller dine foldere på vores webshop, får du den billigste løsning. Vi kan tilbyde dig en bedre pris, når du selv bestiller på vores webshop, da vi således skal bruge færre ressourcer på din ordre.

Hvis du ofte bestiller tryksager hos os, så kan det være det giver mening for dig at få en custom webshop, hvor du har dine faste designs og designindstillinger i din egen personlige webshop i vores system.

Læs mere om Custom Webshop her >


Hvad er en folder?

En folder er en tryksag, der kun består af ét ark papir, der er foldet ét eller flere steder.

Foldere bruges ofte til brochurer, prislister og andet information og er en nem måde at lave et lækkert design, uden at man skal tænke på indbinding, hæftning og lignende.

En folder kan foldes på forskellige måder og ud fra hvilken måde den er foldet på, har den forskellige officielle navne.

Dette kan være nyttigt at vide, når du skal tale med andre om typen af din folder, f.eks. med grafikere eller når du bestiller hos os. Den fold der laves når man folder et ark papir, kaldes i professionelle sammenhænge en fals.


Gode råd til dit folderdesign

Som med så mange andre tryksager, er der nogle simple og generelle råd, som det altid kan være godt at følge, så din folder/brochurer opnår bedst muligt blikfang og opmærksomhed.

Som altid er det vejledende og du kan selvfølgelige have nogle designmæssige grunde til at vælge anderledes.

Du skal nøjes med få skrifttyper (fonte)

Hold dig til én eller max. to forskellige. Flere gør, at din folder får et rodet og uprofessionelt udtryk og det er også med til at forvirre læseren, så budskabet har sværere ved at trænge ind.

Brug billeder til blikfang i dine folderdesign

Ligesom med andre tryksager, så gælder det om at finde nogle gode billeder til din folder, der kan skabe et godt blikfang. Et billede siger som bekendt mere end tusind ord.

Skab opmærksomhed til din folder med print

Husk, at du kun har kort tid, max et par sekunder, til at fange din læsers opmærksomhed. Skriv derfor en overskrift der er kort, præcis og nem at læse, men som selvfølgelig samtidig er indbydende.


De mest almindelige typer tryk af folder

Hos Strandbygaard kan du bestille foldere direkte på vores webshop. Her kan du vælge mellem forskellige typer af fals, altså den måde din folder er foldet på. Herunder kan du læse mere om de forskellige typer af false og formater.

Tryk af A4 folder
4-sidet A4:
Er et A3 ark papir, der har en fals på midten. Der opstår herved 4 sider i A4 størrelse.

4-sidet A4 tværformat:
Er en folder, der også har en enkelt fals på midten, men det endelige resultat er en folder med 4 sider i A4 format der “ligger” ned på den lange side, altså i tværformat.

4-sidet 210mm x 210mm:
Er en kvadratisk folder med en enkelt fals på midten. Der er altså 4 sider der hver er 210 x 210 mm

3-fløjet A4 rullefals:
Er en folder, der har to false og alle fløje er i A4 format. Begge false er bukket opad, hvorved den ene fløj kan lægges over den anden. Derved opstår der en inderflap og folderen vil dermed have en naturlig for-og bagside. Du kan altså bedre styre hvilken rækkefølge læseren skal læse folderen i.

3-fløjet A4 zig-zag-fals:
Er en folder der har to false og alle fløje er i A4 format. De to false er bukket hver deres vej og dermed får folderen en zig-zag form. Formatet kaldes også for Z-fals, da folderen kan ligne et Z, når man kigger på den oppefra.

Tryk af A5 folder
4-sidet A5:
Er et A4 ark papir, der har en fals på midten. Der opstår herved 4 sider i A5 størrelse.

3-fløjet A5 rullefals:
Er en folder, der har to false og alle fløje er i A5 format. Begge false er bukket opad, hvorved den ene fløj kan lægges over den anden. Derved opstår der en inderflap og folderen vil have en naturlig for-og bagside. Du kan således bedre styre hvilken rækkefølge, læseren skal læse folderen i.

4-sidet M65:
Er et ark papir, der har en fals på midten hvormed der opstår 4 sider der alle har formatet M65. M65 er oprindeligt det aflange format man kender fra standardkuverter.

3-fløjet M65 rullefals:
Er en folder der har to false og alle fløje er i M65-format. Begge false er bukket opad, hvorved den ene fløj kan lægges over den anden. Derved opstår der en inderflap og folderen vil dermed have en naturlig for-og bagside. Du kan altså bedre styre hvilken rækkefølge læseren skal læse folderen i.

3-fløjet M65 zig-zag-fals:
Er en folder der har to false og alle fløje er i M65 format. De to false er bukket hver deres vej og dermed får folderen en zig-zag form. Formatet kaldes også for Z-fals, da folderen kan ligne et Z, når man kigger på den oppefra


 


Har du brug for en skabelon til opsætning:
Vi prøver at have relevante vejledninger og skabeloner herunder. Mangler du en skabelon - så kontakt os, og vi vil sende relevant info til dig.

Skabeloner kan bruges til at placere i dit layoutprogram som guide.
Men husk at det ofte ikke må være med i den trykfil du uploader.

Du kan også downloade PDF guiden "Den perfekte pdf", hvor vi illustrerer hvordan en optimal PDF kan være.


Ofte stillede spørgsmål

Vi producerer dit produkt mest rentabelt, men ønsker du en specifik produktionsmetode som f.eks. digitaltryk, offset tryk eller storformat, så bed om et tilbud, hvor du specificerer dine ønsker til produktionsudstyr.

Vi stræber efter den billigste pris for dit produkt og derfor har vi valgt den mest optimale produktionsmetode i vores shop.

Du kan altid finde vores opdaterede betingelser her på siden:

Strandbygaards salgs- og leveringsbetingelser