Strandbygaard

Prisberegner

(Min.: 1, Maks.: 50)
Pris ekskl. moms : DKK 690,00
Pris inkl. moms : DKK 862,50

Administrations-/miljøbidrag:
Alle priser er ekskl. moms, fragt og administrations-/miljøbidrag på 50 kr. pr. ordre med mindre andet fremgår. 

Brug beachflag med eget print til din offline markedsføring


• Leveres inklusiv tryk/print, flag, fod og taske.

• Vælg mellem fire populære størrelser og to typer.

• Printes på 115 g polyglans med gennemtryk


Et beachflag er efterhånden et velkendt produkt til offline markedsføring, hvor de ses i både bybilledet, på stranden, parker og meget mere. Mange butikker og restauranter er glade for fleksibiliteten beachflagene giver, hvor de hurtigt kan sættes op og tages ned.
Men de bruges også i vid udstrækning til festivaler, messer, events og koncerter.

Vælg mellem to typer beachflag

Hos Strandbygaard har vi to forskellige modeller at vælge i mellem. Modellerne kaldes populært for teardrop (model F) og feather (model C), da udformningen kan minde om henholdsvis en dråbe og en fjer.

Begge beachflag modeller findes i 4 forskellige størrelser som illustreret på billedet. Husk også at bestille den korrekte type af fødder, afhængigt af hvor dit beachflag skal opstilles. 
Der findes fødder som spyd til at sætte i jorden, eller solide stå fødder til f.eks. asfalt og fliser.

Er du i tvivl om hvad den rigtige løsning er, så kontakt os gerne – så hjælper vi dig på rette vej med at få printet beachflag til dig. 

Når du besøger webshoppen og har valgt den ønskede størrelse, vælger du herefter den ønskede model og uploader din færdige fil.


Idéer til brug af beachflag med tryk


Når du bestiller et beachflag med tryk, har du sikkert allerede en plan for, hvad du skal bruge det til.

Men det kan være at vi kan inspirere dig med nogle flere mulige løsninger til, hvor du kan bruge beachflag i din markedsføring.

 1. Messer og udstillinger:
  Beachflag er perfekte til at tiltrække opmærksomhed på messer og udstillinger. De kan placeres uden for din stand og gør den mere synlig og imødekommende for potentielle kunder.
   
 2. Begivenheder og arrangementer:
  Beachflag kan også bruges til at markere din virksomheds tilstedeværelse på begivenheder og arrangementer. De kan placeres langs stierne eller ved indgangen og hjælper med at guide gæsterne til dit område.
   
 3. Butiksfacader:
  Hvis din forretning er placeret i en travl gade eller i et indkøbscenter, kan et beachflag være med til at gøre den mere synlig og imødekommende for potentielle kunder. Kombineret med et flot skilt eller banner, kan du tiltrække dig yderligere opmærksomhed.
   
 4. Promovering af sæsonvarer:
  Beachflag kan bruges til at promovere dine sæsonvarer. Hvis du f.eks. har en butik, der sælger sommertøj, kan du bruge beachflag til at annoncere dine sommerkollektioner og tiltrække kundernes opmærksomhed.
   
 5. Reklamer i indkøbscentre:
  Beachflag kan også bruges til at markedsføre din virksomhed i indkøbscentre. Placeret i midtergangen kan de hjælpe med at lede kunderne til din butik og øge trafikken.

Har du brug for en skabelon til opsætning:
Vi prøver at have relevante vejledninger og skabeloner herunder. Mangler du en skabelon - så kontakt os, og vi vil sende relevant info til dig.

Skabeloner kan bruges til at placere i dit layoutprogram som guide.
Men husk at det ofte ikke må være med i den trykfil du uploader.

Du kan også downloade PDF guiden "Den perfekte pdf", hvor vi illustrerer hvordan en optimal PDF kan være.

Ofte stillede spørgsmål

Vi producerer dit produkt mest rentabelt, men ønsker du en specifik produktionsmetode som f.eks. digitaltryk, offset tryk eller storformat, så bed om et tilbud, hvor du specificerer dine ønsker til produktionsudstyr.

Vi stræber efter den billigste pris for dit produkt og derfor har vi valgt den mest optimale produktionsmetode i vores shop.

Beachflag kan bestilles både med og uden B1 godkendelse. Husk, at skal de bruges til messer skal de være B1 brandgodkendt.

Har du butik inde i byen med mange naboer, kan det godt være du ikke skal vælge den helt store type beachflag på over 4 meter.

Her vil du nok have gavn af en af de mindre modeller.

Men skal du tiltrække folk med et attraktivt budskab, når de kommer kørende forbi, så er den helt store model formentligt rigtig velegnet.

Pointen er, vurdér nøje din størrelse i forhold til placering flag.

Til en vis grænse ja.

De kan godt tåle en god vind, men ikke decideret storm. Blæser det mere end 10 m/s anbefaler vi, at du tager det ned og dermed forlænge levetiden.

Hvis du behandler dit beachflag ordenligt, og sørger for at tage det ind om natten og i blæsevejr kan det holde i adskillige år. 

Dog vil banneret falme med tiden, da solens stråler med tiden påvirker printet.

Nej, stoffet der printes på er med gennemtryk.

D.v.s. man kan se et spejlbillede på bagsiden med ca. 80% af synligheden.

Nej, et beachflag er et meget simpelt system der består af få dele, der er nemme at samle.

Vi anbefaler altid at du bruger jordspyd til udendørs brug, da det er det mest solide hertil. Har du ikke mulighed for det, så vælg enten en solid, tung fod eller læg noget tungt oven på krydsfoden.

Du kan altid finde vores opdaterede betingelser her på siden:

Strandbygaards salgs- og leveringsbetingelser