Strandbygaard

Prisberegner

(Min.: 1, Maks.: 10000)
Pris ekskl. moms : DKK 348,85
Pris inkl. moms : DKK 436,06

Administrations-/miljøbidrag:
Alle priser er ekskl. moms, fragt og administrations-/miljøbidrag på 50 kr. pr. ordre med mindre andet fremgår. 

Bestil flyers, løsblade og løbesedler online

• Flyers printes i alle størrelser

• Mulighed for prægning og foliering - f.eks. guldfolie, 

• God pris på tryk/print af flyers


Er du på udkig efter et sted, hvor du kan få trykt dine flyers, løsblade, eller løbesedler hurtigt, effektivt, og til konkurrencedygtige priser? Hos Strandbygaard garanterer vi ikke kun for vores produkters høje kvalitet, men også for en service, der møder dine behov.

Bestil flyers online eller kontakt os, hvis du skal bruge rådgivning og vejledning.

Design din egen flyer

Det grafiske design af din flyer kan du lave i programmer som InDesign eller Canva.

Men det grafiske design af flyer, løsblade og løbesedler er kun noget af det færdige udtryk. Du skal tage beslutning om din flyers fysiske udtryk - og her har du rigtig mange muligheder.

Vælg mellem farverigt eller sort/hvidt design, en- eller tosidet tryk, og udforsk et bredt udvalg af papirtyper og vægtklasser for at finde det perfekte match til dit budskab. Du kan endda tilføje en kachering for at give dine flyers et endnu mere distinkt og holdbart udtryk.


Pris på flyers: Spar penge på tryk af flyers

Strandbygaard gør det let og økonomisk at få trykt dine flyers billigt. Ved at bestille direkte fra vores webshop og uploade dine trykklare filer, automatiseres processen, hvilket reducerer omkostningerne. Denne besparelse giver vi videre til dig, hvilket sikrer, at du får den mest attraktive pris. Husk, at denne fordelagtige pris kun er tilgængelig, når du bestiller online.


Valg af papir til flyers, løsblade og løbesedler

Valget af papir spiller en stor rolle for det endelige udtryk af dine flyers. Strandbygaard tilbyder et bredt udvalg af papirvalg, herunder miljøvenlige- og genbrugspapirer, samt forskellige papirtyper som ubestrøget offset og bestrøget silk papir.
Hvert valg påvirker ikke kun udseendet og følelsen af dine tryksager, men også prisen og miljøpåvirkningen.


Gode råd til dit flyerdesign

Selvom formatet flyers eller løsblade sagtens kan bruges til andet, så tager vi udgangspunkt i det de stadig bruges mest til i professionelle sammenhæng; uddeling af korte, hurtige meddelelser.

Det kunne f.eks. være information om en begivenhed, et konkret tilbud, opfordring til at besøge butik – ja mulighederne er mange.

Uanset om du vælger at have din flyer/løsblad stående i din forretning eller om du vælger at dele dem ud, så er dit designvalg vigtigt, for at få dit budskab klart igennem.

Følg de tre designråd, når du laver din flyer:

  • Brug få skrifttyper (fonte). Brug som udgangspunkt den samme eller to forskellige. Dette er med til at give din flyer et roligt udtryk.
     
  • Hav et godt blikfang. Brug f.eks. et godt billede, der understøtter dit budskab
     
  • En kort præcis overskrift. En flyer er et format der skal kunne afkodes hurtigt, derfor er det især her vigtigt at din overskrift er tydelig, kort og præcis.

Ud over disse generelle designråd, så skal du huske, at du skal fange din læsers opmærksomhed i forbifarten (hvis man altså taler om den klassiske brug af flyers).

Derfor skal din brødtekst også være indbydende. Undgå for lange afsnit og hold dit budskab ultrakort.


Skal din flyer have en kachering eller efterbehandling?


Husk, at dine flyers også kan få en kachering/efterbehandling.

Her kan du vælge imellem mat, blank eller måske den mere eksklusive soft touch kachering.

Selvom din flyer/løsblad er ment som en hurtigt informationskanal, som ikke nødvendigvis gemmes længe af modtageren, så kan det stadig godt give mening at vælge en kachering.

Dels gør efterbehandlingen den mere lækker og eksklusiv at se og mærke på – hvilket vil give et positivt indtryk af din virksomhed. Og dels så bliver den også mere slidstærk og kan bedre tåle lidt fugt og at blive proppet i en taske af modtageren.


Forædling: Få dine flyers til at skille sig ud

 

Forædling af dine tryksager er en fantastisk måde at tilføje et personligt præg. Vælg mellem forskellige efterbehandlinger, som blindprægning eller folie, for at gøre dine flyers, løsblade eller løbesedler endnu mere iøjnefaldende.

Vores store in-house efterbehandlingsafdeling i Skjern, sikrer at vi har styr på hele processen, så du får den høje kvalitet som du forventer hos Strandbygaard.

Vi tilbyder bla. blindprægning, folier med guld, afrundede hjørner, kachering og meget mere.

Husk, at har du specielle ønsker til din efterbehandling, så kontakt os, så vi sammen kan finde den løsning der passer dit behov.


Få trykt miljøvenlige flyers hos Strandbygaard

Hos Strandbygaards trykkeri har vi i mange år haft et højt fokus på at kunne levere mere miljøvenlige produkter til vores mange miljøbevidste kunder.

Vi kan tilbyde dig et stort udvalg af populære miljømærker og certificeringer, som du kan tilvælge til dine tryksager.

På den måde kan du være med til at passe på vores allesammens natur og klode – og så er det også godt for forretningen, når du kan markedsføre dig med miljømærker. 

Læs mere om vores kamp for mere miljøvenlige tryksager.


Hvad er en flyer?

En flyer kaldes også for løsblad eller løbeseddel på dansk og kan kendes ved kun at være ét ark papir uden fals/fold.

Budskabet på en flyer, løsblad eller løbeseddel er oftest kort og præcist så det kan afkodes af modtageren hurtigt.

En flyer kan have information på begge sider, men der kan ikke være andet end en for-og bagside.

Der kan godt opstå lidt forvirring om hvad en flyer er, da de kan blive omtalt med forskellige navne.

Man kan ofte støde på, at de også kaldes for f.eks. løsblade, løbesedler, handouts og flyveblade. Men du kan også nemt støde på andre betegnelser.

Dette bunder i, at produktet historisk set er blevet brugt i forskellige situationer, hvor de har fået en slags undertitel.

De blev f.eks. brugt under krig til at blive kastet ud af flyvemaskiner med info og advarsler til ven og fjende. Deraf navnet flyer, eller på dansk flyveseddel. 

Hos Strandbygaard benytter vi betegnelserne flyer, løbeseddel og løsblad, men vi skal nok hjælpe dig alligevel, selvom du kalder produktet noget andet.

Ofte vil man også rent teknisk trykke postkort som flyers – men læs gerne mere om postkort på denne side.


Har du brug for en skabelon til opsætning:
Vi prøver at have relevante vejledninger og skabeloner herunder. Mangler du en skabelon - så kontakt os, og vi vil sende relevant info til dig.

Skabeloner kan bruges til at placere i dit layoutprogram som guide.
Men husk at det ofte ikke må være med i den trykfil du uploader.

Du kan også downloade PDF guiden "Den perfekte pdf", hvor vi illustrerer hvordan en optimal PDF kan være.


Ofte stillede spørgsmål

Vi producerer dit produkt mest rentabelt, men ønsker du en specifik produktionsmetode som f.eks. digitaltryk, offset tryk eller storformat, så bed om et tilbud, hvor du specificerer dine ønsker til produktionsudstyr.

Vi stræber efter den billigste pris for dit produkt og derfor har vi valgt den mest optimale produktionsmetode i vores shop.

En flyer kaldes også for løsblad på dansk og kan kendes ved kun at være ét ark papir uden fals/fold. Budskabet på en flyer er oftest kort og præcist så det kan afkodes af modtageren hurtigt.

Flyers kan bruges til at annoncere arrangementer, promovere nye produkter, give kunder en oversigt over dine tjenester eller tilbud, eller til at øge kendskabet til din virksomhed.

Ja, vi tilbyder designservices for vores kunder. Vores team af grafiske designere kan hjælpe dig med at oprette et tilpasset design, der passer til din virksomheds behov og formål. De fleste af vores kunder står dog selv for design og sender os blot de færdige filer.

Ja, vi kan lave et prøvetryk af din flyer, så du kan se, hvordan den vil se ud, før du bestiller en større mængde. Kontakt os for at høre mere om prøvetryk

Du kan altid finde vores opdaterede betingelser her på siden:

Strandbygaards salgs- og leveringsbetingelser