Strandbygaard

Prisberegner

Pris ekskl. moms : DKK 346,36
Pris inkl. moms : DKK 432,95

Administrations-/miljøbidrag:
Alle priser er ekskl. moms, fragt og administrations-/miljøbidrag på 50 kr. pr. ordre med mindre andet fremgår. 

Skab varig indtryk med personlige bordkalendere


• Vælg mellem flad A4 eller trekantkalender

• Bevar synlighed hele året

• Eksklusiv bordkalender med dit eget print


En eksklusiv kalender på skrivebordet - med dit firmas logo - er en praktisk og brugbar måde at sørge for at være i dine kunders bevidsthed hele året rundt.

Bordkalendere er populære som gratis lille gave til kunder, hvor det er oplagt at skrive vigtige datoer ind på forhånd. F.eks. hvis de skal nå at bestille hos dig inden en bestemt deadline, branchespecifikke messer og meget mere

Hos Strandbygaard har vi to populære udgaver af bordkalendere; enten den flade klasiske A4 størrelse, der enten kan ligge fladt på bordet eller hænges på opslagstavlen. 
Ellers har vi den smarte trekantkalender, der nemt samles med den selvklæbende samling i siderne, så den kan stå selv. Dermed opnår den ofte en prominent plads på skrivebordet.

Selvom de fleste har en kalender i deres computer eller telefon, så er denne analoge udgave stadig meget brugt, da det ofte er hurtigt lige at få et overblik ved at kaste et blik på bordkalenderen, placeret inden for rækkevidde.

 

 


Har du brug for en skabelon til opsætning:
Vi prøver at have relevante vejledninger og skabeloner herunder. Mangler du en skabelon - så kontakt os, og vi vil sende relevant info til dig.

Skabeloner kan bruges til at placere i dit layoutprogram som guide.
Men husk at det ofte ikke må være med i den trykfil du uploader.

Du kan også downloade PDF guiden "Den perfekte pdf", hvor vi illustrerer hvordan en optimal PDF kan være.


Ofte stillede spørgsmål

Vi producerer dit produkt mest rentabelt, men ønsker du en specifik produktionsmetode som f.eks. digitaltryk, offset tryk eller storformat, så bed om et tilbud, hvor du specificerer dine ønsker til produktionsudstyr.

Vi stræber efter den billigste pris for dit produkt og derfor har vi valgt den mest optimale produktionsmetode i vores shop.

Du kan altid finde vores opdaterede betingelser her på siden:

Strandbygaards salgs- og leveringsbetingelser