Strandbygaard
Billede af Strandbygaards bygning og domicil set udefra

Om Strandbygaard

Strandbygaard er en landsdækkende trykleverandør med rødder i den vestjyske hede. Vi har et stærkt sammenhold, som styrker os i at levere fleksible og miljøvenlige trykløsninger til erhvervsmarkedet.

Siden 1898 har Strandbygaard rådgivet og fremstillet tryksager af bedste kvalitet. Vi værdsætter varige relationer. Derfor agerer vi hurtigt. Vi lytter og respekterer. Ser muligheder og skræddersyr løsninger.

Billede af Strandbygaards præsentationsbog

Strandbygaard - Leverandør af tryksager i topkvalitet

Strandbygaard forsyner en lang række kunder med forretningskritiske produkter, hvor leveringssikkerhed og punktlighed er helt afgørende forudsætninger for samhandlen.

Derfor har Strandbygaard over flere år målrettet arbejdet på at etablere et produktions-set up under eget tag med fokus på størst mulig driftssikkerhed, fleksibilitet og kapacitet.

Strandbygaard er ISO 9001 / 14001 certificeret, FSC® certificeret, Svanemærket, Cradle to Cradle Certified® silver, godkendt leverandør til Forsvarets Efterretningstjeneste og underlagt Grakom CSR Kodeks.

Virksomheden er derfor bemandet dag og nat alle ugens dage.

De tekniske medarbejdere og mellemledere har alle en grafisk uddannelsesbaggrund, der gør dem i stand til at varetage flere funktioner, så evt. sygdom eller ekstraordinære situationer ikke medfører, at produktionen må stoppe.

Mand i produktion i trykkeri

Tryksager til tiden

Trykfiler har en vis evne til ikke at komme til tiden, det er en af de måder, vi arbejder på i den grafiske branche.

Derfor kan vi også med stolthed skrive, at i de mere end 125 år vi har eksisteret, har vi altid leveret til den tid, der er aftalt, i god dialog med vores kunder.

Alt kritisk udstyr og processer er etableret ud fra princippet om redundans, så der altid er udstyr, der kan erstatte/tage over for hinanden i tilfælde af udfald.

Udover at alt produktionsudstyr er underlagt systematiske, interne vedligeholdelsesprocedurer, har vi serviceaftaler med tilkaldemontører til alt maskineri for at sikre, at ethvert pludselig opstået teknisk problem bliver afhjulpet og løst hurtigt og effektivt.

Du skal acceptere marketing-cookies for at se videoen.

Se produktionen indefra

I forbindelse med vores 125 års jubilæum har vi fået optaget denne dronevideo af vores produktion og administration. Så hvis du har lyst til at se hvor dine tryksager bliver til, så klik på videoen og se med.