Strandbygaard

Prisberegner

x
Pris ekskl. moms : DKK 700,00
Pris inkl. moms : DKK 875,00

Administrations-/miljøbidrag:
Alle priser er ekskl. moms, fragt og administrations-/miljøbidrag på 50 kr. pr. ordre med mindre andet fremgår. 

Skab synlighed i bybilledet med et facadebanner


• Udendørs bannermateriale, der er holdbart og vejrbestandigt

• Optimal løsning til relativt korte kampagner på facader

• Kan printes i store størrelser for maksimal blikfang


Et facebanner er det ultimative værktøj til at fremhæve din virksomheds facade f.eks. i forbindelse med reklamekampagner. Facadebanner bruges ofte til produktlanceringer eller særlige begivenheder, hvor de ophænges på udvalgte placeringer og skaber opmærksomhed om et nyt produkt, service eller begivenhed.

Når du bestiler facadebanner hos Strandbygaard, kan du forvente kompentent rådgivning hvis du ønsker det eller bestille direkte her på webshoppen, hvis du allerede ved hvad du ønsker. Uanset hvad, får du et færdigt produkt i højeste kvalitet - hver eneste gang.

Tip: Mange butikker indgår også samarbejder med deres leverandører om facadebannere, så butikken får leverandøren til at betale omkostninger forbundet med produktion og ophængning, mod at det er deres produkt der promoveres på banneret.
 


OBS: Skal du bruge et banner, der skal hænge i stilladser, anbefaler vi stillladsbannere, der er  printet på et netmateriale (banner med huller) hvor luften kan komme igennem.

Se også muligheden for at bruge facadeskilte til din butik eller se vores andre muligheder for bannere med tryk

Vælg det rette materiale og størrelse til dit facadebanner

Det er vigtigt at vælge det rette materiale og størrelse til dit facadebanner, for at sikre maksimal synlighed og holdbarhed.
Vores ekspertise og brede udvalg af materialer, fra holdbar polyester til vejrbestandig presenning, sikrer, at vi kan tilpasse løsningen nøjagtigt til dine behov.

Uanset om dit facadebanner skal bruges indendørs eller udendørs, tilbyder vi skræddersyede løsninger, der matcher dine specifikationer, med mulighed for brandhæmmende materialer for ekstra sikkerhed. Lad os hjælpe dig med at vælge den perfekte størrelse og det ideelle materiale for at bringe dit budskab til live. Læs mere om vores materialer for bannere med tryk her


Har du brug for en skabelon til opsætning:
Vi prøver at have relevante vejledninger og skabeloner herunder. Mangler du en skabelon - så kontakt os, og vi vil sende relevant info til dig.

Skabeloner kan bruges til at placere i dit layoutprogram som guide.
Men husk at det ofte ikke må være med i den trykfil du uploader.

Du kan også downloade PDF guiden "Den perfekte pdf", hvor vi illustrerer hvordan en optimal PDF kan være.

 
 
x
 
 

Ofte stillede spørgsmål

Vi producerer dit produkt mest rentabelt, men ønsker du en specifik produktionsmetode som f.eks. digitaltryk, offset tryk eller storformat, så bed om et tilbud, hvor du specificerer dine ønsker til produktionsudstyr.

Vi stræber efter den billigste pris for dit produkt og derfor har vi valgt den mest optimale produktionsmetode i vores shop.

Du kan altid finde vores opdaterede betingelser her på siden:

Strandbygaards salgs- og leveringsbetingelser