Strandbygaard

Prisberegner

Pris ekskl. moms : DKK 695,50
Pris inkl. moms : DKK 869,38

Administrations-/miljøbidrag:
Alle priser er ekskl. moms, fragt og administrations-/miljøbidrag på 50 kr. pr. ordre med mindre andet fremgår. 

Øg synligheden med professionelle butiksskilte


• Flere slags skiltematerialer

• Mulighed for figurskårne butiksskilte

• Inhouse print for hurtig levering

I vores storformatafdeling specialiserer vi os i at fremstille butiksskilte, der øger synligheden af din forretning.

Uanset om du har brug for dem til at promovere dine produkter eller til at guide dine kunder, kan vi hjælpe dig med at skabe det perfekte skilt til din butik.

Du kan få skilteprint i mange forskellige materialer herunder PVC, Stadur, alu-sandwich, print på træ (krydsfinér) og meget mere.
Vi kan også skære dine reklameskilte i figurer, så du kan skabe et unikt design, der skiller sig ud fra mængden.

Hvis du har brug for skiltning til butik, café, restaurant eller et hvilket som helst andet erhverv, er vi sikre på, at vi kan levere det, du har brug for.

Butiksskilte til både indendørs og udendørs brug

Butiksskilte kan hjælpe dig med at øge din synlighed og tiltrække opmærksomhed fra forbipasserende kunder, hvilket kan gøre dem opmærksomme på din tilstedeværelse og tilbud.

Det er dog vigtigt at huske på, at ikke alle skilte er ens, og at forskellige miljøer kræver forskellige typer af skilte.

Heldigvis er der mange forskellige typer af butiksskilte tilgængelige til både indendørs og udendørs brug, som kan hjælpe dig med at præsentere dig bedst muligt for dine kunder.


Indendørs butiksskilte

Indendørs butiksskilte er en vigtig del af butikken. De er med til at guide kunderne rundt og gøre dem opmærksomme på dine produkter og tilbud.

Da din indendørs skiltning ikke bliver udsat for vind og vejr, UV fra sollys med mere, er der rig mulighed for at benytte stort set alle slags materialer. Du kan også overveje at bruge klistermærker som skilte til din butik, hvor de kan klisters på ruder, plader, gulv o. lign.

Har du spørgsmål til din indendørs reklame så står vi altid klar til at rådgive og vejlede.


Udendørs butiksskilte

Udendørs butiksskilte er med til at skabe synlighed og tiltrække kunder til din butik, så du får kunder i butikken.

Vores udendørs skilte er produceret af materialer, der er modstandsdygtige over for vejr og vind, så de holder i lang tid uden at miste deres farve og kvalitet.

Når du skal vælge det materiale der bedst passer til dine udendørs skilte, vil vi meget gerne rådgive dig til det mest optimale valg, så vi er sikre på at du forbliver tilfreds med dit skilt – også på den lange bane. For at se alle de pladematerialer vi tilbyder - også til udendørs brug - så henviser vi til vores side for pladeprint.

Dit udendørs skilt kan naturligvis også skæres i figur, som kan være med til at skabe et yderlige blikfang til din forretning.
Vi ser frem til at hjælpe dig med dine valg, så du får leveret de butiksskilte du drømmer.


Design skilte til din butik – tilpasset præcis dit behov

Vi tror på at samarbejde er nøglen til succes, og derfor arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at sikre, at dine skilte bliver skræddersyet til din forretning.

Vi lytter til dine ønsker og behov og kommer gerne med rådgivning og vejledning i til f.eks. materialevalg, så du får et butiksskilt der afspejler din forretnings øvrige fremtoning.

Hvis du allerede har dit skiltedesign klar og ved hvilket materiale du skal bruge, når du kontakter os, så er det selvfølgelig også helt fint – så sender vi bare dine filer afsted til storformatafdelingen med det samme, så du kan få leveret hurtigst muligt.


Brug forskellige typer af butiksskiltning

Ud over disse klassiske butiksskilte, som du kan bestille her, er der en lang række andre muligheder for at skabe opmærksomhed og guide kunder til det ønskede i din butik. Vi kan f.eks. anbefale at bruge gulvfolie til at gøre ekstra opmærksom på tilbud eller guide til et bestemt sted i din butik. Måske det giver mening for dig at have er beachflag som du kan sætte uden for butikken eller et facadeskilt til at tiltrække dig yderligere opmærksomhed? Her er det også oplagt at kombinere det med vinduesfolie der er en nem og hurtig måde at få en flot effekt til din butik.

Mulighederne til butiksskiltning er mange og har du en unik idé, kan vi sikkert hjælpe dig med den i vores storformatafdeling - vi er temmelig kreative, hvis vi selv skal sige det.


Har du brug for en skabelon til opsætning:
Vi prøver at have relevante vejledninger og skabeloner herunder. Mangler du en skabelon - så kontakt os, og vi vil sende relevant info til dig.

Skabeloner kan bruges til at placere i dit layoutprogram som guide.
Men husk at det ofte ikke må være med i den trykfil du uploader.

Du kan også downloade PDF guiden "Den perfekte pdf", hvor vi illustrerer hvordan en optimal PDF kan være.

 
 
x
 
 

Ofte stillede spørgsmål

Vi producerer dit produkt mest rentabelt, men ønsker du en specifik produktionsmetode som f.eks. digitaltryk, offset tryk eller storformat, så bed om et tilbud, hvor du specificerer dine ønsker til produktionsudstyr.

Vi stræber efter den billigste pris for dit produkt og derfor har vi valgt den mest optimale produktionsmetode i vores shop.

Du kan altid finde vores opdaterede betingelser her på siden:

Strandbygaards salgs- og leveringsbetingelser