Strandbygaard

Skabeloner


Har du brug for en skabelon til opsætning:
Vi prøver at have relevante vejledninger og skabeloner herunder. Mangler du en skabelon - så kontakt os, og vi vil sende relevant info til dig.

Skabeloner kan bruges til at placere i dit layoutprogram som guide.
Men husk at det ofte ikke må ikke være med i den trykfil du uploader.

Du kan også downloade PDF guiden "Den perfekte pdf", hvor vi illustrerer hvordan en optimal PDF kan være.


Prisberegner

Pris ekskl. moms : -DKK 6.000,00

Ordre/miljøgebyr:
Alle ordrer tilføjes et ordre/miljøgebyr på 50 kr. + moms.
Beløbet tilføjes ordren i indkøbskurven, og er et fast beløb uanset antal varer der bestilles i samme ordre.

Produktionsmetode: 
Vi producerer dit produkt mest rentabelt, men ønsker du en specifik produktionsmetode som f.eks. digitaltryk, offset tryk eller storformat, så bed om et tilbud, hvor du specificerer dine ønsker til produktionsudstyr. Vi stræber efter den billigste pris for dit produkt og derfor har vi valgt den mest optimale produktionsmetode i vores shop.

Hurtig bestilling af bøger som limbind/flexbind


• Suveræne til kataloger/magasiner

• Stort udvalg efterbehandling/forædling

• Hurtig levering med online bestilling


Flexbind/limbind er en økonomisk atraktiv måde at få produceret din bog.

Flexbind kenders ofte fra softcoverbøger - eller paperbacks som de også kaldes.

Med et flexbind/limbind bliver papirarkene limet på omslaget med en stærk lim, modsat en garnhæftet bog hvor de bliver syet sammen inden de limes på omslaget.
Samlingen af flexbind foregår i vores store boggade, hvor bøgerne automatisk trandporteres fra en station til den næste, uden menneskelig indblanding. Dette er med til at mindske manuelle arbejdsgange - og prisen holdes dermed nede.

Typisk bruger man limbind/flexbind til softcoverbøger og sjældnere til helbind/halvbind, da der kan opstå problemer med limens hæfteevne.

Flexbind er også et populært valg når virksomheder skal lave kataloger og magasiner - f.eks. årsrapporter, ESG rapporter og lign.

Hvis du skal bestille kataloger eller magasiner vil det ofte også være som flexbind, da du har næsten ubegrænsede muligheder i forhold til sideantal m.m.

Ofte stillede spørgsmål

Flexbind er en bindemetode, hvor der anvendes lim sammen med en perforation i ryggen på trykarkene. Dette tillader limen at trænge ind i ryggen og sikrer en stærk binding. Flexbind bruges ofte til softcover bøger og kataloger og kræver et minimum på 2 mm i forhold til ryggens bredde for at kunne anvende lim- eller flexbind.

Flexbind er ideelt til en bred vifte af tryksager, herunder rapporter, kataloger, årsrapporter, magasiner, og brochurer m.m.

Du kan altid finde vores opdaterede betingelser her på siden:

Strandbygaards salgs- og leveringsbetingelser