Strandbygaard
kvinde i administration hos Strandbygaard trykkeri

Læs om vores afdelinger

Hos Strandbygaard kan vi rådgive om og håndtere dine tryksager fra start til færdigtrykt produkt. Vælg en afdeling herunder, og se hvordan vi arbejder og hjælper dig, når du skal have produceret tryksager i højeste kvalitet.

kvinde i prepress hos Strandbygaard trykkeri

Prepress

Moderne teknologi og rådgivning er kendetegnende for prepress-afdelingen hos Strandbygaard. Vores medarbejdere er specialister på hver deres område og er altid på forkant med udviklingen. Vi sætter en ære i at give en rådgivning, der giver det optimale slutprodukt.

Gå til prepress  
mand i trykkeri hos Strandbygaard trykkeri

Trykkeri

Med Strandbygaards moderne trykmaskiner, stor kapacitet og god planlægning er vi i stand til at løfte stort set alle trykopgaver – til tiden og i højeste kvalitet. Læs mere om vores trykkerimaskiner og hvordan vi arbejder i trykkeriet.

Gå trykkeri  
mand i bogbinderi hos Strandbygaard trykkeri

Bogbinderi og færdiggørelse

I vores store moderne bogbinderi, kan vi løse stort set alle opgaver inden for færdiggørelse af tryksager. Hos Strandbygaard er vi altid klar til at give rådgivning og vores bud på, hvordan man bedst kan løse en opgave.

Gå til bogbinderi  
kvinde i Storformatprint hos Strandbygaard trykkeri

Storformatprint

Om det er små klistermærker, eller store byggeplads skilte på 2 x 3 meter, kan vi hjælpe dig i vores skilteafdeling. Vi kan producere stort set alt inden for point-of-sale, storformat og udstillingssystemer.

Gå til storformatprint  
kvinde i pakkeri hos Strandbygaard trykkeri

Pakkeri

Når de færdige tryksager er klar til vores kunder, er det pakkeriet, der lægger den sidste hånd på opgaven. Her kan vi stå for den sidste finish, inden produkterne sendes videre med vores distributører.

Gå til pakkeri