Strandbygaard

Prisberegner

(Min.: 10, Maks.: 500)
Pris ekskl. moms : DKK 764,31
Pris inkl. moms : DKK 955,39

Administrations-/miljøbidrag:
Alle priser er ekskl. moms, fragt og administrations-/miljøbidrag på 50 kr. pr. ordre med mindre andet fremgår. 

Giv en hængekalender i reklamegave og bliv husket hele  året


• Hængekalender i høj kvalitet

• Skab blikfang året rundt

• Praktisk og solid med spiralryg


En eksklusiv kalender af høj kvalitet på væggen er mere end blot en praktisk organisator - den er en konstant kilde til opmærksomhed for dit firma gennem alle 365 dage i året.

Hængekalendere fra Strandbygaard tilbyder en enkel og elegant måde at holde styr på månederne på, samtidig med at de fremmer din virksomheds identitet.
Uanset om de hænger på kontorets vægge, i værkstedet eller i klinikkens rum, giver de et praktisk overblik for dine kunder og samarbejdspartnere.

Mange virksomheder har opdaget, at hængekalendere er den ideelle reklamegave at give som afslutning på året, da de holder din virksomhed i kundens tanker hele året og viser din påskønnelse for et godt samarbejde. Ved at tilføje dine mest populære eller nyeste produkter på hver side skaber du en subtil påmindelse til dine kunder om de løsninger, du tilbyder.

En hængekalender er desuden også praktisk udformet med en holdbar spiralryg, der gør det let at ophænge dem og få dem til at passe godt ind i ethvert arbejdsrum. Du har mulighed for at vælge en kalender med 13 sider, der inkluderer en forside og et billede til hver måned.


Har du brug for en skabelon til opsætning:
Vi prøver at have relevante vejledninger og skabeloner herunder. Mangler du en skabelon - så kontakt os, og vi vil sende relevant info til dig.

Skabeloner kan bruges til at placere i dit layoutprogram som guide.
Men husk at det ofte ikke må være med i den trykfil du uploader.

Du kan også downloade PDF guiden "Den perfekte pdf", hvor vi illustrerer hvordan en optimal PDF kan være.


Ofte stillede spørgsmål

Vi producerer dit produkt mest rentabelt, men ønsker du en specifik produktionsmetode som f.eks. digitaltryk, offset tryk eller storformat, så bed om et tilbud, hvor du specificerer dine ønsker til produktionsudstyr.

Vi stræber efter den billigste pris for dit produkt og derfor har vi valgt den mest optimale produktionsmetode i vores shop.

Du kan altid finde vores opdaterede betingelser her på siden:

Strandbygaards salgs- og leveringsbetingelser