Strandbygaard

Prisberegner

(Min.: 1, Maks.: 10000)
Pris ekskl. moms : DKK 678,00
Pris inkl. moms : DKK 847,50

Administrations-/miljøbidrag:
Alle priser er ekskl. moms, fragt og administrations-/miljøbidrag på 50 kr. pr. ordre med mindre andet fremgår. 

Brug dit postkort med tryk eller print til offline markedsføring


• Postkort med eksklusiv efterbehandling (Kachering)

• Hurtig levering og god pris

• Professionel vejledning


Vi lever i en verden hvor post er en sjældenhed. Netop derfor kan du med fordel bruge dette gamle og velkendte materiale til at skille dig ud i mængden.

Som virksomhed, er det oplagt at have en stak flotte postkort med jeres eget tryk liggende, som du kan tilbyde til dine kunder. Hvis de er visuelle og flotte, er der håb om, at de bliver hos din målgruppe. 

Og selvom de ikke nødvendigvis bruger jeres flotte postkortprint til at sende ud med posten, så har de dem måske liggende. Her kan de og deres gæster blive mindet om dine produkter og service.

Vedlæg postkort ved ordre fra din webshop

Noget af det som dine kunder værdsætter er, når de får lidt ekstra når de handler hos dig. 

Derfor kan det være en super god idé at vedlægge et eksklusivt postkort i ordren. 

Her kan du f.eks. uddele en rabatkode til næste køb eller skrive en personlig hilsen – helst i hånden, hvis det kan lade sig gøre. Udover postkortet er det populært at vedlægge en lille ekstra ting - f.eks. et stykke slik eller lign, så din kunde forbinder dig med noget godt.


Forhold jer til jeres brand når I designer postkort

Når du skal designe postkort, skal du selvfølgelig tænke på din virksomheds brandidentitet. Hold jer til et tekst og billedeformat, som jeres kunder kender.

Når det er sagt, så skal I også sørge for at skille jer ud i mængden – så det er en balancegang i skal mestre.

Her kan i med fordel benytte jer af f.eks. prægning, specielle lakker, kachering, udstansning eller andet der giver et blikfang.


Få billige postkort med tryk – bestil online på webshoppen

Hvis du selv har gjort din fil klar til tryk, så kan du bestille billige postkort online på vores webshop.

Du kan lave dine trykklare filer i f.eks. inddesign. Men har du ikke adgang til det, findes der forskellige online værktøjer, som f.eks. Canva. Her kan du designe flotte filer og få eksporteret som trykklar .pdf.

Når du bestiller dine postkort online via vores webshop, får du dem til den billigst mulige pris, da du selv står for hele bestillingen. Kvalitetten er naturligvis den samme som du altid kan forvente fra Strandbygaard. Her går vi aldrig på kompromis.


Størrelse og layout på postkort

Hos Strandbygaard har vi et stort udvalg af faste størrelser på postkort. Det er størrelser og formater, vi ved er populære blandt forbrugerne.
Vi tilbyde postkort i de faste størrelses-formater:

M65
A6
A5
A4
170x240 m.m.
210x210 m.m.

Men som altid hos Strandbygaard, kan du få lige den størrelse du har brug for. Du skal bare klikke på "Få et Tilbud"-knappen, så skræddersyer vi et godt tilbud på dine specialfremstillede postkort


Få postkort med eksklusiv kachering: Beskyttelse og forskønnelse

Når det handler om at gøre dine postkort unikke og uimodståelige, er kachering den ultimative finish, der både beskytter og forbedrer udseendet.

Kachering giver et forskønende og beskyttende skjold, der dækker dine postkort og giver dem ekstra holdbarhed. Den tynde folie lægges omhyggeligt på trykket før udskæring, hvilket effektivt beskytter farver og overfladen mod ridser og slid. Resultatet? Et postkort, der ikke kun ser fantastisk ud nu, men også bevarer sine farver og elegance over tid.

  • Mat Kachering: Skaber en elegant og mat overflade,
  • Blank Kachering: Giv dine postkort en fotolignende glans, ideel til farverige designs.
  • Soft Touch Kachering: Giver en silkeblød mat tekstur der ikke giver genskin. 
  • Matt Ridsefri Kachering: Funktionen ligger i navnet, her får du en mat overflade med en film der er ekstra modstandsdygtigt over for ridser.

 

 


Har du brug for en skabelon til opsætning:
Vi prøver at have relevante vejledninger og skabeloner herunder. Mangler du en skabelon - så kontakt os, og vi vil sende relevant info til dig.

Skabeloner kan bruges til at placere i dit layoutprogram som guide.
Men husk at det ofte ikke må være med i den trykfil du uploader.

Du kan også downloade PDF guiden "Den perfekte pdf", hvor vi illustrerer hvordan en optimal PDF kan være.


Ofte stillede spørgsmål

Vi producerer dit produkt mest rentabelt, men ønsker du en specifik produktionsmetode som f.eks. digitaltryk, offset tryk eller storformat, så bed om et tilbud, hvor du specificerer dine ønsker til produktionsudstyr.

Vi stræber efter den billigste pris for dit produkt og derfor har vi valgt den mest optimale produktionsmetode i vores shop.

Den almindelige størrelse på et postkort er A6; 10,5 x 14,8 cm eller A5, 14,8 x 21, men vi kan lave postkort i alle formater.

Ja, det kan du godt. Vi kan lave i lige den størrelse du ønsker. Kig eventuelt på vores side for flyers/løsblade, hvor der er flere valgmuligheder.

Du kan altid finde vores opdaterede betingelser her på siden:

Strandbygaards salgs- og leveringsbetingelser