Strandbygaard

Prisberegner

x
Pris ekskl. moms : DKK 700,00
Pris inkl. moms : DKK 875,00

Administrations-/miljøbidrag:
Alle priser er ekskl. moms, fragt og administrations-/miljøbidrag på 50 kr. pr. ordre med mindre andet fremgår. 

Sådan kan stilladsbannere øge din synlighed


• Holdbart og vejrbestandigt bannermateriale til udendørs brug

• Kan printes i meget store størrelser

• Giver dig øget synlighed ved facaderenoveringer, byggepladser o. lign.


Ved at bruge stilladsbannere kan du markedsføre din virksomhed, produkter eller tjenester på en effektiv måde og udnytte de potentielle reklamepladser på stilladser.

Stilladsbannere er store bannere, der placeres på stilladser, hvilket giver dig mulighed for at nå ud til et bredt publikum og skabe synlighed for din virksomhed.

Dette er særligt relevant under f.eks. facaderenovering, hvor dine almindelige facadeskilte er dækket under renoveringen. Derudover kan store bannere på stilladser, der er opsat på byggepladser eller lignende, også være en effektiv måde at markedsføre din virksomhed på.

Ved at bruge stilladsbannere kan du altså øge din synlighed og nå ud til potentielle kunder på en effektiv måde.

Stilladsbanner som et effektivt markedsføringsværktøj
 

Synlighed og eksponering

Stilladsbanner tilbyder enestående synlighed, da de er placeret på synlige og højt trafikerede steder. Dette giver virksomheder mulighed for at nå ud til et bredt publikum og skabe øget eksponering for deres brand.


Målrettet markedsføring

Ved at placere stilladsbanner på specifikke steder kan virksomheder målrette deres markedsføring til en bestemt målgruppe. For eksempel kan en virksomhed, der sælger sportsudstyr, placere stilladsbanner i nærheden af sportsfaciliteter for at nå ud til sportsentusiaster.

Stor reklameplads

Stilladsbanner giver virksomheder mulighed for at præsentere deres budskab på en stor og imponerende måde. Den store reklameplads gør det muligt at inkludere iøjnefaldende billeder, tekster og grafik, der kan fange publikums opmærksomhed.
 

Fleksibilitet

Stilladsbanner kan nemt udskiftes eller opdateres, hvilket giver virksomheder fleksibilitet til at tilpasse deres markedsføringsbudskab. Dette er særligt nyttigt for virksomheder, der har kampagner, der ændrer sig over tid.


Hvor holdbar er et stilladsbanner?

Holdbarheden af stilladsbannere afhænger primært af kvaliteten af materialet og hvor godt det er monteret. Hos Strandbygaard får du stilladsbanner der er lavet af vinyl (PVC) på 330 gram og som er perforeret så luften kan komme igennem. Dette bannermateriale kaldes også netbanner eller mesh banner.

For at opnå den bedst mulige holdbarhed anbefales det at montere stilladsbanneret på en stabil og solid overflade, såsom en metalramme eller lignende. Derudover anbefales det også at undgå at montere banneret i områder med intens sollys eller ekstreme temperaturer, da dette kan påvirke holdbarheden af materialet negativt.

Generelt kan man forvente en levetid på mellem 6 og 12 måneder, afhængigt af hvor godt banneret er monteret og de vejrforhold som det bliver udsat for.


Har du brug for en skabelon til opsætning:
Vi prøver at have relevante vejledninger og skabeloner herunder. Mangler du en skabelon - så kontakt os, og vi vil sende relevant info til dig.

Skabeloner kan bruges til at placere i dit layoutprogram som guide.
Men husk at det ofte ikke må være med i den trykfil du uploader.

Du kan også downloade PDF guiden "Den perfekte pdf", hvor vi illustrerer hvordan en optimal PDF kan være.

 
 
x
 
 

Ofte stillede spørgsmål

Et stilladsbanner er et stort banner, der typisk er fastgjort til et stillads eller bygningens facade. Det er en effektiv måde at reklamere på, når din facade er under renovering eller bygningens stillads er opsat. Det kan også bruges til at kommunikere en midlertidig besked eller til at fremhæve din virksomheds logo og budskab.

Stilladsbannere kan fastgøres på forskellige måder, afhængigt af dit behov og de tilgængelige muligheder. De mest almindelige metoder inkluderer at fastgøre banneret med bungee-kabler, rør og klemmer, øskner eller snor, eller at installere metalringe langs kanten af banneret, som derefter kan hænges op med kroge eller snore.

Ja, vi tilbyder stilladsbannere i forskellige størrelser, så du kan finde den størrelse, der passer bedst til dit behov. Vi kan også skræddersy størrelsen på banneret efter dine specifikke mål.

Vi bruger kvalitetsmaterialer i vinyl (PVC) der er perforeret, så luft og vind kan strømme igennem, uden at ødelægge banneret. Materialet kaldes også for “mesh banner” eller “netbanner”

Produktionstiden og leveringstiden afhænger af størrelsen og kompleksiteten af dit stilladsbanner. Vi bestræber os på at levere dine varer så hurtigt som muligt, men det er altid bedst at planlægge i god tid for at undgå forsinkelser.

Du kan altid finde vores opdaterede betingelser her på siden:

Strandbygaards salgs- og leveringsbetingelser