Strandbygaard

Prisberegner

x
Pris ekskl. moms : DKK 518,75
Pris inkl. moms : DKK 648,44

Administrations-/miljøbidrag:
Alle priser er ekskl. moms, fragt og administrations-/miljøbidrag på 50 kr. pr. ordre med mindre andet fremgår. 

Bestil klistermærker med logo i høj kvalitet


• Kan figurskæres

• Materiale med forskellige egenskaber

• Inhouse print for hurtig levering


Klistermærker med logo og tryk er en fantastisk måde at øge synligheden for din virksomhed eller organisation. 
Det er også oplagt til kampagner, hvor de f.eks. kan skabe opmærksomhed om et nyt produkt du skal lancere. 

Det er et effektivt markedsføringsværktøj til stort set alle brancher, hvor du kan fremhæve gode tilbud eller give vigtig information til kunder og gæster.

Vi kan hjælpe dig med design og tryk – uanset om du har brug for inspiration til designet, eller allerede har et klart billede af, hvordan du ønsker dit design skal se ud, kan vi hjælpe dig med at få det bedste resultat.

Kontakt os i dag, så vi kan skræddersy et klistermærke med print, der passer til dine specifikke behov og ønsker.

De forskellige typer af materialer til klistermærker

2 års folie

Fleksibel og aftagelig til midlertidig markedsføring. Ideel til f.eks. messer og korte vinduesreklamer.

5 års folie

Solid og permanent materiale med blank laminat for ekstra beskyttelse mod vind og vejr.

Easy Dot

Nem montering med “dot”-lim, der reducerer risikoen for luftbobler. Perfekt til kampagnebrug.

Attack

Perfekt til overflader der kræver ekstra godt klæb: Sikrer stærkt greb på de fleste materialer

Gulvfolie

Vælg mellem Easy Dot Print N’ Walk til kortvarige kampagner eller gulvfolie med skridsikker laminat.

Klar/gennemsigtig

Velegnet til indvendig montering og kan printes i CMYK og hvid farve. En ideel løsning til visuel markedsføring


Klistermærker med logo – til kreativ promovering af dit brand

Klistermærker med logo er en populær og effektiv måde at promovere dit brand på. De kan bruges til at skabe opmærksomhed og øge genkendeligheden af din virksomhed på en kreativ måde. Der er mange forskellige kreative måder, du kan bruge klistermærker på, og her er nogle eksempler som du kan overveje i din markedsføring:

 1. Du kan bruge mærkater til at tilføje din virksomheds logo til dine produkter, hvilket vil øge brandgenkendelsen og gøre det nemmere at skelne dine produkter fra konkurrenternes.
   
 2. Du kan give dine ansatte stickers med dit logo, som de kan tilføje til deres laptops eller andre personlige ejendele. Dette kan øge stoltheden over at arbejde for dit brand.
   
 3. Skab QR-kode etiketter og tilføj dem til dine produkter eller markedsføringsmaterialer. Dette kan føre til øget trafik til din hjemmeside eller sociale medieprofiler.
   
 4. Tilføj et klistermærke med dit logo til din firmabil for at promovere dit brand, mens du kører rundt i byen. Du kan også gå hele vejen og bestille folieprint til din bil.
   
 5. Events: Hvis du har en messestand eller andet event, kan klistermærker med logo være en god måde at tiltrække opmærksomhed på. Du kan dele dem ud til besøgende, som en lille tak for at de besøger din stand. Det kan også være en god måde at øge trafikken til din stand.

Print af klistermærker, etiketter og labels fra et professionelt trykkeri

At få et professionelt trykkeri til at printe dine flotte designs, er en god idé hvis du ønsker, at dine klistermærker, labels eller etiketter skal tage sig bedst muligt ud.

Med den rette ekspertise og teknologi kan et trykkeri hjælpe med at får trykte klistermærker og labels i en bred vifte af størrelser, former og farver, så du kan få netop det produkt, der passer bedst til dine behov.

At få printet markater, etiketter og labels fra et professionelt trykkeri har mange fordele. For det første er kvaliteten af trykket markant højere end med en standard printer, hvilket betyder, at dine designs vil se meget mere professionelle ud.

Derudover kan et trykkeri også hjælpe med at vælge den bedste type materiale at trykke på, så det passer til din specifikke anvendelse.

Vi har erfaring med print af labels, etiketter, mærkater m.m. til forskellige formål, så dit brand får den bedst mulige fremtoning.


Forskellige størrelser klistermærker med tryk – til alle slags behov

Hos Strandbygaard tilbyder vi at producere praktisk taget alle størrelser af klistermærker – uanset om det skal være gigantiske størrelser til busser og lastbiler eller de helt små slags på få centimeter.

Vi har den nyeste teknologi og avancerede printere, som sikrer print med skarpe detaljer og farver. Vores erfarne og dygtige team sørger for, at du får det resultat, som du ønsker det.

Vores storformatprinter kan printe på såkaldte endeløse baner (ca. 50 meter) i en bredde på 155 cm. Skal du bruge bredere størrelser end det, skal motivet deles i to print.

Skal du have runde klistermærker – eller andre mere specielle former – så kan printeren skære det til i ønskede former i samme arbejdsgang.

Husk at vi også leverer tryksager som eksempelvis folieprint til biler, vinduer m.m., så du kan øge opmærksomheden på dit brand.


Konturskåret klistermærker og etiketter – figurskåret som du ønsker det

Klistermærker er et utroligt alsidigt produkt der bruges i vid udstrækning.

Ved at vælge at få lavet dem i store størrelser hvor de f.eks. er skåret ud som en figur – eller måske som jeres logo – får I et unikt og iøjnefaldende produkt, der kan hjælpe jer med at adskille jer fra konkurrenterne.

Når de skæres ud i en figur, kaldes det konturskåret – dette kan gøres på både de helt store størrelser på flere meter og de helt små.

Det er næsten kun fantasien der sætter grænsen. Dog vil vi dog anbefale at tage en snak med os inden du bestiller og sender dine filer.

Nogle designs har f.eks. så små detaljer, at det kræver en bestemt type materiale, hvis det skal holde.

 


Få trykt dine næste etiketter med logo hos Strandbygaard

Giv dit brand den bedste mulige fremtoning med tryk af etiketter med logo hos Strandbygaard.

Etiketter betragtes ofte informativ og formel løsning f.eks. til at give produktinformation såsom varenummer, ingredienser, ernæringsoplysninger og anden lovpligtig information.

Hos Strandbygaard kan vi naturligvis også printe dine etiketter uanset hvad du skal bruge dem til. Hvilket materiale der er bedst til dette, varierer meget, men ofte vil de blive printet på et papir- eller plastmateriale.


Mange slags materialer til klistermærkeprint

Når du skal have printet klistermærker, er det vigtigt, at du har gjort op med dig selv hvilken type materiale dit projekt kræver.

Hvis du forventer at dine klistermærker skal holde i flere år – måske endda udendørs – kræver det et andet materiale end hvis det blot skal holde i en begrænset periode indendørs.

Og igen, måske skal du bruge dine klistermærker til gulvet hvor du kan guide dine besøgende et bestemt sted hen. Her er det vigtigt med et skridsikkert og slidstærkt materiale.

Vi har omkring 10 forskellige materialer på lager, og vi kan altid skaffe det hjem, hvis du har specielle ønsker.

Hvis du er i tvivl om hvilket materiale du skal vælge, så vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde frem til det korrekte materiale. Kontakt os med samme og lad os hjælpe dig på vej.


Klistermærker i høj kvalitet til skarpe priser

Prisen på klistermærker variere meget, da der er mange variabler der kan justeres og ændres.

Vi har mange forskellige typer materiale vi kan printe på, som er med til at bestemme den endelige pris på dine klistermærker. Derudover vil mængden selvsagt også have en afgørende effekt på stykprisen.

Hos Strandbygaard er der altid en medarbejder i vores storformatafdelingen der sørger for, at kvaliteten af dine print er i orden og bliver leveret som du ønsker det.

Denne manuelle service er med til at sikre, at du altid får den bedste kvalitet til prisen, når du bestiller hos Strandbygaard.


 


Har du brug for en skabelon til opsætning:
Vi prøver at have relevante vejledninger og skabeloner herunder. Mangler du en skabelon - så kontakt os, og vi vil sende relevant info til dig.

Skabeloner kan bruges til at placere i dit layoutprogram som guide.
Men husk at det ofte ikke må være med i den trykfil du uploader.

Du kan også downloade PDF guiden "Den perfekte pdf", hvor vi illustrerer hvordan en optimal PDF kan være.

 
 
x
 
 

Ofte stillede spørgsmål

Vi producerer dit produkt mest rentabelt, men ønsker du en specifik produktionsmetode som f.eks. digitaltryk, offset tryk eller storformat, så bed om et tilbud, hvor du specificerer dine ønsker til produktionsudstyr.

Vi stræber efter den billigste pris for dit produkt og derfor har vi valgt den mest optimale produktionsmetode i vores shop.

Holdbarheden af klistermærker med print afhænger af materialet og kvaliteten af klistermærket, samt hvor og hvordan det anvendes. I skemaet herover kan du se hvilke egenskaber de forskellige materialer har. Vi anbefaler 5 års folie til klistermærker du gerne vil have til at holde i lang tid.

For at påføre klistermærker på en overflade, skal du først sørge for, at overfladen er ren og tør. Derefter kan du forsigtigt placere klistermærket på overfladen og glatte det ud med fingrene eller en spatel. Hvis der er luftbobler, kan du forsigtigt løfte kanten af klistermærket og glatte det ud igen.

Når du skal vælge det rigtige materiale til dine klistermærker, er der flere faktorer, du skal overveje.

Først og fremmest er det vigtigt at tænke på, hvor klistermærkerne skal bruges, og hvilken type overflade de skal klæbe på.

Hvis klistermærkerne skal bruges udendørs, er det for eksempel vigtigt at vælge et materiale, der er holdbart og kan modstå vejret og andre miljømæssige påvirkninger.

En anden faktor at overveje er, hvor længe du ønsker, at klistermærkerne skal holde sig. Nogle materialer kan holde sig i flere år, mens andre måske kun holder sig i et par måneder.

Derudover skal du også tænke på, hvilket udseende og finish du ønsker på dine klistermærker. Nogle materialer har en blank finish, mens andre har en mat eller satin finish.

Husk, vi rådgiver dig gerne hvis du er i tvivl. Bare sende en mail, udfyld kontaktform eller giv os et kald.

Nej, hos Strandbygaard kan vi printe størrelser op til 155 cm brede og mere eller mindre uendeligt lange.

Nogle materialer er kun velegnet til indendørs brug, men andre kan bruges udendørs. Se vores materialeoversigt, eller kontakt os hvis du er tvivl.

For at fjerne et klistermærke fra en glasoverflade, kan du bruge en glasskraber og en forstøverflaske med sæbevand.

Påfør sæbevandet på klistermærket og brug glasskraberen til at skrabe mærket af i små stykker.

Dette vil hjælpe dig med at undgå ridser på overfladen. For at fjerne et klistermærke fra en anden type overflade, som f.eks. et bord, kan du bruge en lille mængde lampeolie og forsigtigt løsne klistermærket med en blød klud.

Du kan også have held med at bruge en hårtørrer til at blødgøre klister med – men prøv det af et skjult sted, da ikke alle overflader tåler den kraftige varme.

Du kan altid finde vores opdaterede betingelser her på siden:

Strandbygaards salgs- og leveringsbetingelser