Privatlivs- & cookiepolitik

Denne hjemmeside www.strandbygaard.dk udbydes og ejes af Strandbygaard A/S,  Trykkerivej 2, 6900 Skjern CVR-nr. 37 39 40 17.
 
PRIVATLIVSPOLITIK
Som en naturlig
del af at levere hjemmesiden vil Strandbygaard som dataansvarlig indhente og
behandle visse personoplysninger om dig som bruger. Strandbygaard vil
via hjemmesiden indsamle og behandle følgende personoplysninger:
• e-mailadresse
• brugernavn og adgangskode
• navn
• arbejdsplads
• information indeholdt i jobansøgninger og andre dokumenter, der uploades på  hjemmesiden som en del af jobansøgningsprocessen
 
Personoplysningerne behandles med henblik på at fremsende nyhedsbreve eller anden relevant information (når brugeren specifikt anmoder om dette), jobansøgninger og registrering i CV-database. For information om cookies henvises til nedenstående afsnit.

Strandbygaards behandling af personoplysninger lever op til de enhver tid gældende krav, herunder sikkerhedskrav, der følger af persondataloven samt tilhørende bekendtgørelser og vejledninger. Strandbygaard vil ikke behandle brugerens persondata medmindre, der er et legitimt behov herfor. Strandbygaard gennemgår jævnligt sit persondatakartotek og sletter oplysninger, der ikke længere er relevante at behandle samt oplysninger, som en bruger ønsker slettet. Personoplysningerne videregives ikke til tredjepart.

Brugeren kan på begæring få oplyst, hvilke oplysninger om brugeren der behandles hos Strandbygaard. Ligeledes vil Strandbygaard på anmodning foretage berigtigelse af urigtige eller vildledende oplysninger. Brugeren kan til enhver tid gøre indsigelse imod, at brugerens persondata gøres til genstand for behandling. Såfremt der er spørgsmål i relation til Strandbygaards behandling af personoplysninger på denne hjemmeside, eller såfremt brugeren ønsker at gøre indsigelse mod behandlingen, send da venligst en mail til 
 
Læs desuden: vores PDF om GDPR

Vi bruger Cookiebot.com til at håndterer cookietilladelser.
Nedenunder her kan du se hvilke cookies du har accepteret samt tilbagetrække din tilladelse:

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få

25% RABAT

På dine næste standardvisitkort fra vores webshop.

(Husk at tjekke spamfilter for bekræftelsesmail)