Strandbygaard
samling af kunstplakater til børn

Case: Vejledning og samarbejde om løbende produktion af kunstplakater

Læs hvordan Isabel Savannah fik hjælp til det rigtige plakatpapir og tryk – og endte med plakater til børn, der matcher hendes flotte design og virksomhedsværdier.

Med et fokus på miljøvenlige løsninger og et slutprodukt i topklasse var vi på bølgelængde lige fra starten af og det endelige resultat kan både vi og Isabel Savannah være stolte af.

Læs mere om tryk og print af plakater her  
Hånd hold børneplakat med en bamse

Fra idé til færdig plakatwebshop

Tilbage i sommeren 2022 kontaktede Isabel fra Isabel Savannah os, da hun havde brug for en trykleverandør, der kunne trykke hendes flotte børneplakater i høj kvalitet.
Desuden ønskede hun hjælp til hvilket plakatpapir, der bedst matcher hendes virksomhedsprofil og værdier.

Hos Strandbygaard gør vi meget ud af at lytte til kunden og forstå deres unikke problemstilling eller ønsker – og vi er ikke bange for at komme med forslag, der ligger væk fra det kunden oprindeligt ønsker.

kunstplakater/børneplakat med bamsemotiv, i ramme

Papiret som en del af det endelige udtryk

Plakater er en af de tryksager som vores kunder har flest følelser i, især når det drejer sig om kunstplakater, der på bedste vis skal forsøge at gengive et unikt kunstværk.

I tilfældet med Isabel, lavede vi flere prøvetryk på forskellige papirtyper, inden valget til sidst faldt på genbrugspapiret RecyStar Nature.

Efter at have set sit design på dette papir var Isabel ikke i tvivl, da det virkelig er med til at understøtte de værdier hun og hendes virksomhed efterlever – det mindst mulige aftryk på kloden til vores efterkommere.
Og så passer det selvfølgelig også godt til udtrykket på hendes flotte kunstplakater.

Digitaltryk af kunstplakater

Om valget af Papiret RecyStar Nature udtaler isabel Savannah


Vi mener, at det er den rigtige beslutning for os, da alle miljørigtige tiltag og alle bække små i denne retning, har betydning for naturen - så vores børn, deres børn og generationer frem, får en sund planet at vokse op på.

Det genanvendelige plakatpapir, indeholder smånistrede farveforskelle, der hver især fortæller, at de er trykt med god samvittighed."

- Isabel Savannah

bamseplakat til børn

Vi værdsætter de langvarige forhold

Når vi som i Isabels tilfælde kommer med råd og vejledning så kunden bliver glade for det endelige resultat, så er det jo altid dejligt, hvis forholdet kan holde i mange år.

Hos Strandbygaard er vi glade og stolte over, at vi kan være med til at bringe Isabels kunstplakater til live og vi ser frem til et godt langt samarbejde, hvor vi er sikre på, der nok skal blive sendt mange flotte plakater afsted fra webshoppen.

Se alle Isabels flotte designs på hendes webshop her:
isabelsavannah.com