Strandbygaard
Konsuleenter hos Strandbygaard viser, at det også er et trykkeri i København

Strandbygaard – også dit trykkeri i København

Som en landsdækkende virksomhed, er vi selvfølgelig også dit trofaste trykkeri i København.

Vores konsulenter rejser hele landet rundt og besøger vores mange kunder, så hvis du skal bruge et trykkeri i København til din virksomheds tryksager, så kan vi også klare det.

Som et af landet største trykvirksomheder, har vi praktisk taget al vores produktion in-house, hvilket er med til at sikre dig hurtig levering, når du skal bruge tryk og print til levering i København og omegn.

Vi leverer tryksager til hele landet – inklusiv København – med udvalgte og betroede leverandører

Læs mere om vores trykkeri her

Se alle produkter og bestil tryksager  
Billede af online trykkeri i København

Online trykkeri i København

Hvad er et online trykkeri egentlig?

Hos Strandbygaard betyder det, at du har mulighed for at bestille dine tryksager online via vores webshop.

Her har du også mulighed for at få din “egen” webshop-løsning (Custom Webshop) i vores system, hvor du kan have forudbestemte produkter, du ofte bruger, så du hurtigt og nemt kan lave en genbestilling.

Eller du kan få lavet produkter med forudbestemte skrifttyper, billeder o.lign, så du hurtigt kan lave visitkort, hæfter m.m. der holder sig til jeres forudbestemte design.

Læs mere om Custom Webshop her

Kvalitetstryk fra et trykkeri i København

Bogtrykkeri i København

Når du skal bruge et bogtrykkeri i København, er der mange elementer der skal tages i betragtning.
Lang de fleste trykker bøger i høj kvalitet. Men hvordan med indbindingen af din bog? Kan de selv håndtere din ordre, hvis du skal bruge specielle detaljer på din bogs omslag?

Ikke alle har kapacitet til mere specielle indbindinger, fanestans o. lign. Derfor vil dit bogtrykkeri i København være nødt til at sende hele oplaget til en anden udbyder, måske endda i udlandet, for at få lavet din bog færdig.

Og i den moderne verden vi lever i, foregår al fil levering, korrektur og deslige digitalt og via diverse cloudløsninger. Desuden kan du altid vælge at få et prøvetryk, hvis du vil se en fysisk udgave.

Her de forskellige anerkendte miljømærker og certifikater et effektivt våben hvor man som kunde, hurtigt kan se bevis for, at de produkter man kigger på, rent faktisk også er miljøvenlige.

Se vores side for bogtryk her

Cradle to cradle tryksager kan bestilles til København

Få mere miljøvenlige print i København

Hos Strandbygaard er et af vores største fokusområder miljø. Det betyder at vi også kan levere miljøvenlige print i København og omegn.

Foruden de mere “almindelige” miljømærker som Svanemærket, Climacalc og FSC®, har vi også taget vores miljøansvar skridtet videre og er blevet to Cradle Certified® på silverniveau.

Cradle to Cradle er et ambitiøst miljømærke, som I kan nyde godt af, hvis I bruger Strandbygaard som jeres miljøvenlige trykkeri i København.

Læs mere om vores miljøvenlige tryksager her

en varevogn er på vej med tryksager til København

Levering med en lang række pålidelige transportfirmaer

Når du søger et trykkeri i København, er det formentligt også fordi du vil være sikker på, at din levering kommer til tiden.

Hos Strandbygaard bruger vi levering med leverandører som vi har benyttet i mange år og som vi ved kan stå inde for leveringstid og kvalitet

Ring eller skriv til os i dag og få et tilbud på dine tryksager, messematerialer, skilte m.m.

Læs mere om transport og levering