Strandbygaard

Prisberegner

(Min.: 1, Maks.: 10000)
Pris ekskl. moms : DKK 648,00
Pris inkl. moms : DKK 810,00

Administrations-/miljøbidrag:
Alle priser er ekskl. moms, fragt og administrations-/miljøbidrag på 50 kr. pr. ordre med mindre andet fremgår. 

Få professionelt brevpapir trykt med dit eget logo


• Billige priser på brevpapir med logo

• Trykt i Danmark


Brevpapir med dit eget logo er en uundværlig investering for dit firma. I en tid, der er præget af digital kommunikation, undervurderer mange værdien af det fysiske, men brevpapiret giver dig mulighed for at skabe en nærværende forbindelse til dine kunder. Det sender et budskab om omhyggelighed og professionalisme, der står i kontrast til digitale e-mails.

Hver gang dine kunder og forretningsforbindelser modtager et dokument fra dig på dit skræddersyede brevpapir, efterlades indtrykket af en virksomhed, der tager sig tid til detaljer og ønsker at gøre en positiv forskel.

Skab sammenhæng i din branding med brevpapir

Når du vælger at have brevpapir til dit firma, gør du det både nemmere for dig og dine kollegaer at udbrede jeres branding. Jeres modtagere vil hurtigt huske, hvordan jeres brevpapir ser ud, og kunne afkode, at det her er et vigtigt brev fra jer.

Hvis I er et firma, der modtager kunder på jeres adresse eller besøger kunder og potentielle kunder, er det selvsagt vigtigt, at de kan huske jeres virksomhed bagefter. Her kan brevpapir - sammen med visitkort og andre relevante tryksager - være med til at gøre, at de kan huske jer.

Derudover er det også vigtigt at give et godt professionelt indtryk, når I eksempeltvis skal afgive tilbud på nye projekter.

Brevpapir med logo, adresse og lign. sparer tid

Hvis i er en større virksomhed eller offentlig myndighed, er det tidsbesparende, at jeres brevpapir er tilgægelig i printere, så oficielle breve, der afsendes fra jer, altid har korrekt og ensartet branding. På den måde skal den enkelte medarbejder ikke selv huske at sørge for, at de korrekte informationer står de rigtige steder.

Papirkvalitet og detaljer på brevpapir

Som en del af det samlede udtryk, skal I selvfølgelig vælge en papirkvalitet, der afspejler jeres firmas høje standardt. Hvis I har en meget grøn profil, kan det endda være, I skal vælge at få trykt på genbrugspapir for at understøtte dette.

Men inden I går helt amok i papirtykkelse, prægninger og lign., så husk, at brevpapiret typisk skal kunne komme igennem jeres printer, og helst uden alt for mange driftstop.

Derfor anbefaler vi et papir på 90 gram offset papir for den bedste oplevelse med jeres brevpapir.
 


Har du brug for en skabelon til opsætning:
Vi prøver at have relevante vejledninger og skabeloner herunder. Mangler du en skabelon - så kontakt os, og vi vil sende relevant info til dig.

Skabeloner kan bruges til at placere i dit layoutprogram som guide.
Men husk at det ofte ikke må være med i den trykfil du uploader.

Du kan også downloade PDF guiden "Den perfekte pdf", hvor vi illustrerer hvordan en optimal PDF kan være.

Ofte stillede spørgsmål

Du kan altid finde vores opdaterede betingelser her på siden:

Strandbygaards salgs- og leveringsbetingelser